Jon J. Franklin de CEO van Glory zegt dat contract met Badr Hari gewoon doorgaat Nieuws
Nieuws

Jon J. Franklin de CEO van Glory zegt dat contract met Badr Hari gewoon doorgaat

Jon J. Franklin de CEO van Glory zegt dat contract met Badr Hari gewoon doorgaat

De ontstane commotie omtrent het contract van Badr Hari met Glory heeft afgelopen week de tongen losgemaakt

Op glory 49 werd groots aangekondigd dat Badr Hari een contract heeft getekend met de organisatie voor een aantal gevechten, echter kwam er een paar dagen een bericht via het AD naar buiten dat Kickboks organisatie Enfusion ook een contract bleek te hebben gesloten met Badr.

Foto: Glory
Foto: Glory

Dreiging van een rechtszaak

In het kort bleek het dat Badr Hari het afgelopen jaar volgens zeggen rond had ge-shopped voor een deal bij onder andere Enfusion, deze claimen een contract the hebben afgesloten voor een gevecht in mei 2018 tegen zwaargewicht Luis Tavares. Men dreigde met een rechtszaak omdat men meende in haar recht te staan, en Badr aan het contract willen houden. ook werd er op social media gesteld dat het contract met een onder aannemer van Enfusion zou zijn gesloten. Lees hier meer er over.

Jon J. Franklin de CEO van Glory issue is tussen Badr en Enfusion wij pakken door

Over Enfusion dreigde een rechtszaak met GLORY over ondertekening van Badr Hari, GLORY CEO Jon J. Franklin zei: "Dat is tussen Enfusion en Team Badr Hari. GLORY heeft Badr Hari getekend voor een multi-fight contract en we gaan vooruit." Wellicht dat de zaak in de minnen geschikt wordt tussen Glory en Enfusion.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws