Jojo effect! Joshua vs Fury blijft verschuiven in datum
Home / Nieuws / Jojo effect! Joshua vs Fury blijft verschuiven in datum

Jojo effect! Joshua vs Fury blijft verschuiven in datum

Jojo effect! Joshua vs Fury blijft verschuiven in datum

Eddie Hearn, bokspromotor gelooft dat de zwaargewicht clash tussen Anthony Joshua en Tyson Fury, pas eind 2022 of begin volgend jaar zal plaatsvinden. Het gevecht wat maar niet tot stand wil komen bereikt een jojo effect.

Promotor Hearn zegt dat het gevecht te groot is om het nog langer uit te stellen, en hij wil het zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. Zou het in eerste instantie vorig jaar plaatsvinden, viel dit in het water door Deontay Wilder die een derde gevecht met Fury opeiste.

Dit leidde er toe dat Joshua zijn titels verloor in een gevecht met Oleksandr Usyk in september vorig jaar. Nu staan de twee gepland voor een herkansing in april. Dit drukt een gevecht met weer naar achteren, einde jaar of begin 2023. Als Joshua er in slaagt zijn titels te herwinnen op Usyk, wat velen betwijfelen.

Groot voordeel

Usyk, 35, zal opnieuw naar het Engeland moeten reizen om tegemoet te komen aan de keuze van Joshua om in eigen land te vechten. Joshua kan zich op dit punt in zijn carrière geen nieuw verlies meer veroorloven, en door de wedstrijd in Engeland te houden, kan hij dat hopelijk voorkomen (tekst gaat verder onder video).

Dus voor Hearn is het zaak ervoor te kiezen om Joshua tegen Usyk 2 in het land te houden. Wat Joshua de boost zou kunnen geven die hij nodig heeft om de overwinning te behalen. Het is echter geen garantie, omdat Usyk er perfect uitzag afgelopen september in Londen, terwijl hij voor Joshua’s fans vocht.

Bekijk ook

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! 'Kilo knaller'

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! ‘Kilo knaller’

Francis Ngannou ziet er enorm uit in de nieuwste trainingsvideo van de UFC kampioen.

Pepperspray sucks! Agent geklapt door irritante kerel

Agent vangt klappen van irritante kerel! Pepperspray fail (video)

Steeds vaker leggen de mannen en vrouwen in het blauw het af tegen woestelingen op straat.

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

De UFC heeft vandaag aangekondigd dat Israel Adesanya zijn middengewicht kampioenschap zal verdedigen tegen Alex Pereira.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page