VIDEO: Johan Derksen vindt dat de meeste vechtsporters een asociaal uiterlijk hebben – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Johan Derksen vindt dat de meeste vechtsporters een asociaal uiterlijk hebben

VIDEO: Johan Derksen vindt dat de meeste vechtsporters een asociaal uiterlijk hebben

Tijdens de uitzending van Voetbal Inside nam Johan Derksen de vechtsporters even op de korrel

Dat Rico Verhoeven een boek heeft geschreven over zijn leven wordt breed uitgemeten in de pers. Je kunt geen krant open slaan, of TV programma bekijken of het boek komt voorbij. Prima want ook dit ligt in het verlengde van de positieve promotie van in dit geval het kickboksen. In de uitzending van deze week bij Voetbal Inside werd er even gedolt door Johan Derksen met Rico Verhoeven en kwamen ook zijn acteer aspiraties aan bod. Echter benoemde Derksen het verschil tussen Rico Verhoeven en andere vechtsporters wel op een heel aparte manier

Rico zit tenminste niet onder de plakplaatjes, en heeft geen asociaal uiterlijk wat de meeste vechtsporters wel hebben

Excuse me? Horen wij dit nu goed, plakplaatjes en asociaal uiterlijk? Wow das nogal een uitspraak, ook zegt Derksen niet van vechtsport te houden, dat mag natuurlijk ook niet iedereen houdt niet van voetbal tenslotte, en als wij het dan toch over voetbal hebben! Is het u opgevallen meneer Derksen dat bijna 85% van de voetballers tegenwoordig onder de plakplaatjes zit, just to make a point!

Rico bijt van zich af

Dat Rico het niet helemaal eens is met Derksen verwoord hij in onze ogen op een hele nette manier. Hij zegt dat niet alle vechters over één en dezelfde kam geschoren mogen worden. “Sterker nog ik sta dan wel in de schijnwerpers maar er zijn legio andere vechtsporters die het net zo goed doen”, zegt Rico. Kijk dat willen wij horen van een kampioen, ook zegt hij dat er natuurlijk uitwassen zijn, ongeveer 20-80%. Dus 80% die het goed doen en 20% die het verzieken voor de rest, wel jammer dat dit weer zo verdedigd moet worden. Maar ja we zijn op de goede weg, nu Johan Derksen nog die in gaat zien dat het wel meevalt. Maar goed, als men zich niet verdiept in een sport, oordeel dan ook niet, het zal wellicht ook niet echt gemeend zijn door Johan Derksen, hij houdt nu eenmaal wel van een relletje op zijn tijd!

 

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page