Jeugd Thaiboks talent Don Sno wil naar Olympische Spelen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jeugd Thaiboks talent Don Sno wil naar Olympische Spelen

Jeugd Thaiboks talent Don Sno wil naar Olympische Spelen

Na het wereldkampioenschap Thaiboksen wil ik Don Sno naar Olympische spelen.

Jeugd Thaiboks talent Don Sno wil naar Olympische Spelen

Amper 16 jaar en een jong Thaiboks talent Don Sno heeft grootse plannen. Morgen 3 augustus begint het Wereld Kampioenschap Thaiboksen wat gehouden wordt in de baker mat van het Thaiboksen zelf, Thailand. Een uitgelezen kans voor jong Thaiboks talent om zich in de kijker te spelen en prijzen binnen te slepen. Zo ook Don Sno uit Amsterdam, maar hij wil meer, namelijk naar de Olympische spelen.

Jong talent en al een fenomeen

Alhoewel hij nog jong is is hij toch al een bescheiden fenomeen in de Thaibokswereld, en heeft hij grote ambities. Een van zijn doelen is om in 2024 mee te doen aan de Olympische spelen, maar voordat hij dit doet wil hij eerst schitteren op het WK in Thailand. Er doen veel jonge talenten mee aan dit kampioenschap, zo is er een compleet Nederlands team afgereisd waar onder andere Max Thuring en Asena Korsten ook deel van uit maken.

Badr Hari als voorbeeld

Een van zijn grote voorbeelden is Badr Hari, en hij wil dan ook graag de Badr Hari van zijn generatie worden, en Amsterdam op de kaart zetten. Sno is tot nu toe ongeslagen en is van plan deze trend door te zetten als het aan hem ligt. Ook wil hij graag de jongere generatie inspireren, en zeker de kinderen uit zijn buurt. Als ik de titel mee naar huis neem moeten zij denken “wow, dat wil ik ook” zegt hij in een interview met lokale Amsterdamse zender AT5.

Jeugd Thaiboks talent Don Sno wil naar Olympische Spelen

WK Thaiboksen opmaat naar meer

Het WK in Thailand is zeker een opmaat naar meer, verwacht wordt dat de jonge talenten die mee doen goed zullen presteren. en het kan zo maar eens de eerste stap zijn om later mee te doen bij grote organisaties zoals Glory, WFL of zelfs het ONE Championship wat heel groot is in Azie. Wij wensen Don en zijn mede teamleden dan ook alle succes toe op het WK.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page