Jeugd kickboks wedstrijden Team Kooistee - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jeugd kickboks wedstrijden Team Kooistee

Jeugd kickboks wedstrijden Team Kooistee

Kooistee Talents Day, Jeugd kickboks wedstrijden onder auspiciën van de WFCA

Kooistee Talents Day, Jeugd kickboks wedstrijden onder auspiciën van de WFCA

Op 23 en 24 september aanstaande organiseert Sport Centrum Kooistee een gala met Jeugd kickboks wedstrijden, dit vindt plaats op de zaterdag de 23e september. Het evenement staat ook wel bekend als Kooistee Talents Day. Op zondag de 24e is er een demo dag waar de jeugd kennis kan maken met de kickboks sport.

Kickboksen voor de jeugd is veilig mits het onder strikte regels wordt uitgevoerd, en daarom zijn evenementen als deze zeer belangrijk voor de promotie van de vechtsport. Wil je de jongelingen aan het werk zien kom dan naar Hellevoetsluis.

Uniek jeugd kickboks gala

Op zich is het unieke dat er een jeugd kickboks gala georganiseerd wordt en bij Vechtsport-Online.nl juichen wij dit initiatief van harte toe. Een geweldig evenement waar men de kinderen aan de gang kan zien en laten kennismaken met de vechtsporten. Er wordt onder streng toezicht van de WFCA gevochten.

Team Kooistee Kickboksen en meer

Team Kooistee is erg actief op het aanbieden van vechtsporten voor de jeugd zo hebben zij op 21 mei jl. een eigen judotoernooi georganiseerd in sporthal de Morgenstont. Bij dit toernooi hebben ook kinderen van andere clubs meegedaan, De Kriekel, Zuidland/Heenvliet en Ichikan.

Een leuk toernooi voor beginnende judo (wedstrijd) kinderen. De judoka’s werden binnengehaald met muziek en het enthousiaste publiek. Vervolgens werd door de hoofdscheidsrechter de nieuwe regels nog even duidelijk verteld en laten zien.

En toen… mochten de kinderen met de wedstrijden laten zien wat ze allemaal al beheersen. We hebben wat mooie worpen voorbij zien komen.

Voor iedereen was er een prijs!

Onder auspiciën van de WFCA

De Jeugd kickboks wedstrijden zijn onder auspiciën van de WFCA (World Full Contact Association).

Entree €15,00 of weekend ticket 23/24 september 2017 jeugdgala + demodag €20,00

Locatie Kooistee Talents Day:

Sporthal De Fazant

Fazantenlaan 4, Hellevoetsluis

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page