Jerome Le Banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14 Nieuws
Nieuws

Jerome Le Banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14

Jerome Le Banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14

Drie keer is scheepsrecht luidt niet voor niets het spreekwoord.

Toen de DSF Kickboxing Challenge besloot om een gevecht tussen de legendarische Jerome Le Banner en een van de meest populaire vechtsporters uit Polen, Marcin Różalski te organiseren kon men niet voorzien dat het niet zo eenvoudig zou zijn! Interessant is dat het gevecht tot twee keer toe zou plaatsvinden op een KSW-gala, maar door een blessure van de Fransman Le Banner werden deze geannuleerd. Nu zal de partij plaatsvinden op 13 april tijdens de DSF Kickboxing Challenge 14 in Warschau.

Jerome Le Banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14

Jerome Le banner en Marcin Różalski aan elkaar gewaagd

Marcin "Różal" Różalski is een van de meest populaire en charismatische figuren in de vechtsport in Polen en wordt daar gezien als een ware god. Różalski is voormalig wereldkampioen ISKA en WKA in K-1, MMA ster en winnaar van de KSW-kampioen titel in zwaargewicht. Ook Jerome Le Banner vocht ook bij de ISKA en WKA, maar hij was het meest succesvol in de K-1. Hij was veel te zien in de K-1 World GP en een tienvoudig deelnemer aan de elite K-1 WGP finales in Japan. Hij is onder andere meervoudig wereldkampioen ISKA en WKN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws