Jerome Le Banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jerome Le Banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14

Jerome Le Banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14

Drie keer is scheepsrecht luidt niet voor niets het spreekwoord.

Toen de DSF Kickboxing Challenge besloot om een gevecht tussen de legendarische Jerome Le Banner en een van de meest populaire vechtsporters uit Polen, Marcin Różalski te organiseren kon men niet voorzien dat het niet zo eenvoudig zou zijn! Interessant is dat het gevecht tot twee keer toe zou plaatsvinden op een KSW-gala, maar door een blessure van de Fransman Le Banner werden deze geannuleerd. Nu zal de partij plaatsvinden op 13 april tijdens de DSF Kickboxing Challenge 14 in Warschau.

Jerome Le banner vs. Marcin Różalski op DSF Kickboxing Challenge 14

Jerome Le banner en Marcin Różalski aan elkaar gewaagd

Marcin “Różal” Różalski is een van de meest populaire en charismatische figuren in de vechtsport in Polen en wordt daar gezien als een ware god. Różalski is voormalig wereldkampioen ISKA en WKA in K-1, MMA ster en winnaar van de KSW-kampioen titel in zwaargewicht. Ook Jerome Le Banner vocht ook bij de ISKA en WKA, maar hij was het meest succesvol in de K-1. Hij was veel te zien in de K-1 World GP en een tienvoudig deelnemer aan de elite K-1 WGP finales in Japan. Hij is onder andere meervoudig wereldkampioen ISKA en WKN.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page