Jerome Le Banner tegen Roque Martinez op Rizin MMA Japan! Nieuws
Nieuws

Jerome Le Banner tegen Roque Martinez op Rizin MMA Japan!

Jerome Le Banner tegen Roque Martinez op Rizin MMA Japan!

Ex kickboks kampioen en K1 vechter Jerome Le Banner vecht 15 oktober een MMA partij in Japan!

Daar gaan we! Ik vecht op 15 oktober in MMA het Riin toernooi in de Marnmesse Fukuoaka in Japan! Bedankt voor uw steun osu. Zo maakte Le Banner via zijn Facebook pagina bekend. De oud K1 vechter is geen onbekende in het MMA circuit, zo stond hij al eens tegenover de befaamde Bob Sapp. Op Rizin zal hij tegen Roque Martinez staan van het eiland Guam.

Jerome Le Banner tegen Roque Martinez op Rizin MMA Japan!

Op zoek naar sponsoren

Bedankt voor het liken en het delen! Voor alle geïnteresseerde sponsors: pm naar Alan Kermorvan of e-mail ons. De oproep aan de sponsoren geeft aan dat er nog ruimte is voor sponsoren om Le Banner te steunen. Op zich zal dit geen zware opgave moeten zijn voor Le Banner die nog steeds zeer populair is in vechtsport kringen.

Historie Jerome Le Banner

Op zijn 22e maakte Le Banner zijn entree in de K1, hij vocht o.a. tegen Satako en Barnado. Ook vocht hij tegen Peter Aerts die te sterk voor hem was. In een gevecht tegen Ernsto Hoost brak hij een arm, men vreesde voor het einde van zijn carrière, maar het tegendeel bleek waar. Zes maanden later stond hij alweer in de ring. Ook trof hij twee keer Sem Schilt die hem verslog in de laatste partij via een trap tegen de knie van Le Banner, waar hij eerder aan geopereerd was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws