Jeremy Stephens stelt zijn bruiloft uit om op UFC 215 te vechten! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jeremy Stephens stelt zijn bruiloft uit om op UFC 215 te vechten!

Jeremy Stephens stelt zijn bruiloft uit om op UFC 215 te vechten!

Jeremy Stephens stelde zijn bruiloft uit om vanavond tegen Gilbert Melendez te vechten!

Jeremy Stephens zou morgen (zondag) eindigen als een pasgetrouwde man. Maar door zijn andere verplichting als professionele vechter koos hij voorlopig deze plannen uit te stellen.

Tijdens de open dagen van de UFC 215 in Rogers Place afgelopen woensdag vertelde ‘Li’l Heathen’, hoe begrijpend en begeleidend zijn verloofde was toen hij het idee van het uitstellen van hun huwelijksdatum voorstelde.

Oké, wie is de tegenstander?

‘Ik heb de oproep gekregen en ik zei:’ Oké, wie is de tegenstander? ‘Ze zeiden’ Gilbert Melendez ‘, en ik zei’ Hang op, laat me mijn verloofde echt snel bellen ‘en zien of ze bereid is mee te werken, vertelde Stephens de verzamelde media.

“Natuurlijk steunde ze mij 100 procent. En je weet, het kan een beetje meer kosten om de bruiloft te verplaatsen, maar dit is iets wat ik zeker wilde doen. ‘

Schorsing voor een mislukte drugstest

Melendez, nu 35 jaar oud, is het afgelopen jaar niet actief geweest, en heeft een schorsing voor zijn mislukte drugstest van de UFC 188 achter de rug. Hij zag laatste actie in juli 2016 en zal zijn aanstaande gevecht, met drie opeenvolgende verliezen binnenkomen.

Stephens voelt dat hij een voordeel heeft, vooral omdat Melendez zijn debuut zal maken op 145 pond.

‘Hij weet wat hij krijgt. Het is niet alsof je dit via YouTube moet opzoeken, ‘zei Stephens. “We zijn beiden al lang, hij is een fan van mij, ik ben een fan van hem geweest, we zijn geweldige spannende vechters. Ik voel me alsof ik met de nieuwe leeftijd evolueerde, ik heb mij aangepast aan deze top jongens op 145 pond. Hij is op nieuw grondgebied en hij is ouder geworden’.

UFC 215 vindt plaats vanavond plaats. Het wordt nu door de vrouwenbantamgewichtstrijd tussen Amanda Nunes en Valentina Shevchenko als hoofdgevecht gepromoot, nadat Ray Borg zijn eigen titel gevecht tegen Demetrious Johnson door ziekte af moest zeggen.

Bekijk ook

Sexy Pearl stapt in bloederig bare knuckle boksen en tekent multicontract

UFC en Invicta veteraan Pearl Gonzalez heeft getekent bij Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC)

‘Doodsangst’: UFC-kampioen Usman lag met COVID-19 in het ziekenhuis

Kamaru Usman werd kort na zijn wedstrijd tegen Jorge Masvidal in juli vorig jaar met ...

WTF? ex-rugby speler slaat bokskampioen ‘KO’: Bokswereld in shock

Voormalig wereldkampioen boksen Browne stond slechts 115 seconden in de ring

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page