Jeremy Stephens stelt zijn bruiloft uit om op UFC 215 te vechten! Nieuws
Nieuws

Jeremy Stephens stelt zijn bruiloft uit om op UFC 215 te vechten!

Jeremy Stephens stelt zijn bruiloft uit om op UFC 215 te vechten!

Jeremy Stephens stelde zijn bruiloft uit om vanavond tegen Gilbert Melendez te vechten!

Jeremy Stephens zou morgen (zondag) eindigen als een pasgetrouwde man. Maar door zijn andere verplichting als professionele vechter koos hij voorlopig deze plannen uit te stellen.

Tijdens de open dagen van de UFC 215 in Rogers Place afgelopen woensdag vertelde 'Li'l Heathen', hoe begrijpend en begeleidend zijn verloofde was toen hij het idee van het uitstellen van hun huwelijksdatum voorstelde.

Oké, wie is de tegenstander?

'Ik heb de oproep gekregen en ik zei:' Oké, wie is de tegenstander? 'Ze zeiden' Gilbert Melendez ', en ik zei' Hang op, laat me mijn verloofde echt snel bellen 'en zien of ze bereid is mee te werken, vertelde Stephens de verzamelde media.

"Natuurlijk steunde ze mij 100 procent. En je weet, het kan een beetje meer kosten om de bruiloft te verplaatsen, maar dit is iets wat ik zeker wilde doen. '

Schorsing voor een mislukte drugstest

Melendez, nu 35 jaar oud, is het afgelopen jaar niet actief geweest, en heeft een schorsing voor zijn mislukte drugstest van de UFC 188 achter de rug. Hij zag laatste actie in juli 2016 en zal zijn aanstaande gevecht, met drie opeenvolgende verliezen binnenkomen.

Stephens voelt dat hij een voordeel heeft, vooral omdat Melendez zijn debuut zal maken op 145 pond.

'Hij weet wat hij krijgt. Het is niet alsof je dit via YouTube moet opzoeken, 'zei Stephens. "We zijn beiden al lang, hij is een fan van mij, ik ben een fan van hem geweest, we zijn geweldige spannende vechters. Ik voel me alsof ik met de nieuwe leeftijd evolueerde, ik heb mij aangepast aan deze top jongens op 145 pond. Hij is op nieuw grondgebied en hij is ouder geworden'.

UFC 215 vindt plaats vanavond plaats. Het wordt nu door de vrouwenbantamgewichtstrijd tussen Amanda Nunes en Valentina Shevchenko als hoofdgevecht gepromoot, nadat Ray Borg zijn eigen titel gevecht tegen Demetrious Johnson door ziekte af moest zeggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws