Jeff Horn krijgt een taaie tegenstander op 9 juni Nieuws
Nieuws

Jeff Horn krijgt een taaie tegenstander op 9 juni

Jeff Horn krijgt een taaie tegenstander op 9 juni

Youtube
Youtube

Boks grootheid Manny Pacquiao verslagen

Horn, uit Brisbane, Australië, verblufte de sportwereld toen hij wist te winnen via een ​​unaniem besluit tegen wereldkampioen Manny Pacquiao in een harde bokspartij die plaatsvond voor een recordpubliek van 51.000 mensen in het Brisbane Suncorp Stadium op 2 juli 2017. "Het is opwindend om Crawford naar de weltergewicht divisie te zien stijgen. Met Jeff Horn vecht hij tegen een groot, ruw, zwaar weltergewicht die de titel won van een van de groten, Manny Pacquiao, "zei Hall of Fame promotor Bob Arum, oprichter en CEO van Top Rank.

Ik ga met die titel naar huis....

"Ik kan niet wachten om op 9 juni terug in de ring te komen en het WBO-kampioenschap weltergewicht te winnen," zei Crawford. "Jeff Horn en zijn team kunnen zich het beste goed voorbereiden omdat ze een grotere, sterkere en krachtigere Terence Crawford gaan zien. Ik ga met die titel naar huis."

9 juni wordt weer een geweldige avond voor Team Crawford

"We zijn verheugd om te vechten in het MGM Grand en te proberen de wereldtitel te winnen in een hogere gewichtsklasse, de weltergewicht divisie, die is volgestouwd met talent," zei Crawford's trainer / manager Brian "Bomac" McIntyre. "We kijken uit naar de strijd tegen een echt agressieve en vastberaden bokser zoals Jeff Horn. 9 juni wordt weer een geweldige avond voor Team Crawford in Las Vegas. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws