Jeff Horn krijgt een taaie tegenstander op 9 juni – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jeff Horn krijgt een taaie tegenstander op 9 juni

Jeff Horn krijgt een taaie tegenstander op 9 juni

Jeff Horn die in het bezit is van wereld weltergewicht titel (WBO), krijgt een taaie tegenstander tegenover zich. Hij is namelijk uitgedaagd door pond-voor-pond superster Terence Crawford die klaar om de weltergewicht divisie te veroveren. Crawford, de voormalige lichtgewichtkampioen en onbetwiste junior-weltergewicht, daagt Jeff Horn uit voor de weltergewicht titel van de World Boxing Organization (WBO). Dit alles staat te gebeuren op zaterdag 9 juni in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Jeff Horn krijgt een taaie tegenstander op 9 juni
Youtube

Boks grootheid Manny Pacquiao verslagen

Horn, uit Brisbane, Australië, verblufte de sportwereld toen hij wist te winnen via een ​​unaniem besluit tegen wereldkampioen Manny Pacquiao in een harde bokspartij die plaatsvond voor een recordpubliek van 51.000 mensen in het Brisbane Suncorp Stadium op 2 juli 2017. “Het is opwindend om Crawford naar de weltergewicht divisie te zien stijgen. Met Jeff Horn vecht hij tegen een groot, ruw, zwaar weltergewicht die de titel won van een van de groten, Manny Pacquiao, “zei Hall of Fame promotor Bob Arum, oprichter en CEO van Top Rank.

Ik ga met die titel naar huis….

“Ik kan niet wachten om op 9 juni terug in de ring te komen en het WBO-kampioenschap weltergewicht te winnen,” zei Crawford. “Jeff Horn en zijn team kunnen zich het beste goed voorbereiden omdat ze een grotere, sterkere en krachtigere Terence Crawford gaan zien. Ik ga met die titel naar huis.”

9 juni wordt weer een geweldige avond voor Team Crawford

“We zijn verheugd om te vechten in het MGM Grand en te proberen de wereldtitel te winnen in een hogere gewichtsklasse, de weltergewicht divisie, die is volgestouwd met talent,” zei Crawford’s trainer / manager Brian “Bomac” McIntyre. “We kijken uit naar de strijd tegen een echt agressieve en vastberaden bokser zoals Jeff Horn. 9 juni wordt weer een geweldige avond voor Team Crawford in Las Vegas. ”

 

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page