Jeff Horn daagt Manny Pacquiao uit voor een rematch – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jeff Horn daagt Manny Pacquiao uit voor een rematch

Jeff Horn daagt Manny Pacquiao uit voor een rematch

Voormalig WBO kampioen weltergewicht Jeff Horn is de eerste bokser om Manny Pacquiao uit te dagen na de winst die Pacquiao boekte afgelopen zaterdag op Lucas Matthysse. Horn (18-1-1, 12 KOs), veroverde de WBO-titel in juli 2017, met een controversiële twaalfronde unanieme beslissing op Pacquiao in het Suncorp Stadium in Brisbane, Australië. Horn maakte echter een vrijwillige verdediging van zijn titel met een TKO-overwinning op Gary Corcoran in het najaar van vorig jaar.

eff Horn daagt Manny Pacquiao uit voor een rematch

Pacquiao en Horn waren gepland om eind vorig jaar een rematch te hebben.

De Filipijnse ster oefende zijn onmiddellijke rematch-clausule uit, maar daarna trok hij zich terug uit de wedstrijd nadat hij beweerde dat hij conflicten had met zijn baan als senator in de Filippijnen. En dat leidde ertoe dat Pacquiao werd vervangen door Corcoran. Horn was vorige maand in actie, toen hij werd gedomineerd in negen rondes door verplichte uitdager Terence Crawford in het MGM Grand in Las Vegas.

En Pacquiao was inactief sinds het verlies aan Horn – tot gisteravond.

Pacquiao keerde zaterdag terug naar de ring in Maleisië en behaalde zijn eerste winst sinds 2009 met een zevende ronde knock-out tegen Lucas Matthysse om de WBA “reguliere” weltergewichtstitel te veroveren. Na die grote overwinning toog Horn naar sociale media en vroeg om een ​​rematch.
“Gefeliciteerd Manny Pacquiao. Rematch ?,” verklaarde Horn. Nadat Horn vorige maand de WBO-titel verloor, noemde hij Pacquiao een potentiële tegenstander voor de toekomst, maar hij twijfelde eraan of hij ooit de kans zou krijgen. Nu lijkt deze kans te zijn ontstaan, op het moment van schrijven heeft Pacquiao zover bekend niet gereageerd op de uitdaging van Horn.

 

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page