'Je gaat eraan!' McGregor en Khabib's coach gaan los op elkaar
Home / Nieuws / ‘Je gaat eraan!’ McGregor en Khabib’s coach gaan los op elkaar

‘Je gaat eraan!’ McGregor en Khabib’s coach gaan los op elkaar

Conor McGregor de UFC ster en Ali Abdelaziz de coach van de aartsvijand van de Ier stoken het onderlinge vuurtje weer eens flink op. Op social media wensen de twee elkaar de dood toe in een tweet.

Dat McGregor en Abdelaziz geen vrienden zijn is geen publiek geheim, de rivaliteit verharde doordat de Ier zijn pijlen richtte op de familie om Khabib Nurmagomedov heen. Vooral de vrouw van de vechter uit Dagestan moest het ontgelden en dat zette kwaad bloed bij de manager.

Je gaat er aan

In het meest recente incident betrok McGregor de vrouw van zijn rivaal Dustin Poirier in de strijd, voordat de twee de UFC kooi in gingen waar de Ier verloor doordat hij zijn enkel brak. Na het gevecht bedreigde McGregor en diens gezin met de dood.

Dit alles blijkt te sluimeren en vandaag kwam het weer tot een confrontatie toen McGregor zich weer op Poiriers vrouw richtte. Abdelaziz reageerde dat de tijd voor McGregor snel om zal zijn. ,,Je bent aan de beurt, maak je maar geen zorgen”, schreef Abdelaziz. Waarop McGregor natuurlijk reageerde met:,, Maar jij gaat eerst. “

Bekijk ook

Freaky power! Bellator MMA wil wedstrijden veranderen

Ik denk dat je het op een gegeven moment zult zien

38 sec ‘KO’! Underdog Big Tuna MEPT favoriet Edwards vlak (video)

Ben "Big Tuna" Parrish was een enorme underdog toen hij afgelopen nacht de kooi tijdens Bellator 266 binnenging.

Kaboem! Vechter ‘KO’ na woeste aanval door Rus (video)

Het ging er hard aan toe

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page