Home / Nieuws / ‘Je bent een nep-vechter’: Boksbroers willen nu tegen elkaar knokken (video)

‘Je bent een nep-vechter’: Boksbroers willen nu tegen elkaar knokken (video)

Logan Paul (links) en Jake (rechts)

Logan Paul is zijn broer Jake spuugzat. De boksende YouTube sterren gooien flink met modder naar elkaar en er lijkt een gevecht aanstaande.

YouTube-ster Logan Paul heeft zijn eigen broer, Jake Paul, uitgedaagd voor een bokswedstrijd na enkele recente snerende opmerkingen. Logan en Jake komen veel in het nieuws in positieve of negatieve zin. Dankzij een reeks spraakmakende bokswedstrijden met beroemdheden.

Dikke knock-out

Het laatste wapenfeit van Jake was eind vorig jaar toen hij voormalig NBA-speler Nate Robinson bruut knock-out sloeg. Dat leek het startpunt voor Jake om bijna elke bekende vechter uit te dagen. Broer Logan staat dit jaar tegenover bokslegende Floyd Mayweather.

Toen hij onlangs met TMZ sprak, beweerde Jake, dat Logans gevecht met Mayweather “slecht is voor het boksen” en sprak hij een volledig gebrek aan vertrouwen uit dat zijn broer het gevecht kan winnen.

Slecht voor de sport

,,Mijn broer is zwaar de lul”, zei Jake over het gevecht van zijn broer met Mayweather. ,,Het is slecht voor de sport. Ik denk dat het alleen om invloed is. Mijn broer is een nepvechter”, voegde Jake eraan toe. ,,Ik ben de echte vechter. Hij is 0-1-1, ik ben 3-0.

Dit was tegen het zere been van Logan. Op zijn YouTube-kanaal daagde hij Jake uit tot een gevecht. ,,Welk drama hij ook wil oproeren of creëren, het stoort me echt niet. Zoals: ‘Oh, ik ben een nep bokser.’ Oké. Laten we boksen dan zullen we zien”, zegt Logan.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page