‘Je bent een nep-vechter’: Boksbroers willen nu tegen elkaar knokken (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Je bent een nep-vechter’: Boksbroers willen nu tegen elkaar knokken (video)

‘Je bent een nep-vechter’: Boksbroers willen nu tegen elkaar knokken (video)

Logan Paul (links) en Jake (rechts)

Logan Paul is zijn broer Jake spuugzat. De boksende YouTube sterren gooien flink met modder naar elkaar en er lijkt een gevecht aanstaande.

YouTube-ster Logan Paul heeft zijn eigen broer, Jake Paul, uitgedaagd voor een bokswedstrijd na enkele recente snerende opmerkingen. Logan en Jake komen veel in het nieuws in positieve of negatieve zin. Dankzij een reeks spraakmakende bokswedstrijden met beroemdheden.

Dikke knock-out

Het laatste wapenfeit van Jake was eind vorig jaar toen hij voormalig NBA-speler Nate Robinson bruut knock-out sloeg. Dat leek het startpunt voor Jake om bijna elke bekende vechter uit te dagen. Broer Logan staat dit jaar tegenover bokslegende Floyd Mayweather.

Toen hij onlangs met TMZ sprak, beweerde Jake, dat Logans gevecht met Mayweather “slecht is voor het boksen” en sprak hij een volledig gebrek aan vertrouwen uit dat zijn broer het gevecht kan winnen.

Slecht voor de sport

,,Mijn broer is zwaar de lul”, zei Jake over het gevecht van zijn broer met Mayweather. ,,Het is slecht voor de sport. Ik denk dat het alleen om invloed is. Mijn broer is een nepvechter”, voegde Jake eraan toe. ,,Ik ben de echte vechter. Hij is 0-1-1, ik ben 3-0.

Dit was tegen het zere been van Logan. Op zijn YouTube-kanaal daagde hij Jake uit tot een gevecht. ,,Welk drama hij ook wil oproeren of creëren, het stoort me echt niet. Zoals: ‘Oh, ik ben een nep bokser.’ Oké. Laten we boksen dan zullen we zien”, zegt Logan.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page