'Je bent een flop jochie, een niemand!' McGregor los op YouTuber Nieuws
Nieuws

'Je bent een flop jochie, een niemand!' McGregor los op YouTuber

'Je bent een flop jochie, een niemand!' McGregor los op YouTuber

Conor McGregor heeft geen interesse in een bokswedstrijd met Jake Paul. De voormalige YouTube-ster staat gepland voor een wedstrijd met Hasim Rahman Jr. volgende maand in New York. De wedstrijd is een grote stap voorwaarts voor de YouTuber, aangezien hij voor het eerst in zijn carrière tegenover een gevestigde professionele bokser staat.

Op The MMA Hour met Ariel Helwani besprak de YouTube-ster een mogelijk gevecht met de voormalige UFC-kampioen. Paul leek van plan om de wedstrijd te laten gebeuren. Hij beweerde: ,,Voor mij, nog een paar keer vechten en doorgaan met het uitschakelen van een aantal mensen en Conor moet weer actief worden, wie weet wanneer dat gaat gebeuren", zei Paul.

Niemand

,,Dan moet het op een gegeven moment gebeuren. Waarom niet? Hij is een zakenman, ik ben een zakenman, en dat is $ 75 tot $ 100 miljoen dollar voor ons beiden." Maar de Ier ziet dit niet zitten en ging flink los op Paul die hij een flop noemt.

,,Je hebt 2 gevechten en 70k aan pay per views verkocht. Je bent een flop, jongen. Een niemand.” Inmiddels heeft Paul ook verklaard dat zijn gevecht met met Rahman Jr ook op de tocht zou staan door gestokte onderhandelingen. Wellicht met die wetenschap richt Paul zich wederom op McGregor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws