Jarno Errens, Jordy Bakkes en Pim Kusters zegevieren op Big Game 2 Bochum - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jarno Errens, Jordy Bakkes en Pim Kusters zegevieren op Big Game 2 Bochum

Jarno Errens, Jordy Bakkes en Pim Kusters zegevieren op Big Game 2 Bochum

Jordy Bakkes en Pim Kusters zegevieren op Big Game 2 in Bochum

Met Big Game heeft Isa Topal opnieuw een actievolle reeks evenementen gelanceerd, die op 10 maart in de 2e ronde in ging. Vier titels stonden op het spel. Het groots opgezette gala trekt ook veel Nederlandse vechters aan, en niet zonder resultaat het was een succesvolle avond voor Jarno Errens, Jordy Bakkes en Pim Kusters allen zegevierde en namen de winst mee naar Holland.

Jarno Errens te sterk voor Patric De Sousa Carneiro

In het MMA hoofdgevecht van BIG GAME 2 stonden de lokale held Carneiro en de Nederlander Errens tegenover elkaar. Errens opende een snee met een vliegende knie bij Carneiro, boven het rechteroog, maar raakte toen de grond met een illegale knie naar het hoofd, die niet door de scheidsrechter werd bestraft. In dezelfde ronde deelde Errens een hoge trap uit tegen Carneiro ook dit was illegaal, dit werd bestraft met een punten aftrek.

Errens neemt de winst mee naar huis

In de tweede ronde was het Carneiro, die de betere resultaten had, op de vloer volgde Carneiro met ellebogen, maar Errens kon de positie aan het einde overnemen. In de laatste ronde blokkeerde Carneiro een takedown-poging van Errens en zette een guillotine op, maar Errens brak hieruit vrij. Hij was ook in staat om Carneiro te vegen, en paste een guillotine verwurging toe, waaruit uiteindelijk geen ontsnapping mogelijk was. De lokale vechter Carneiro moest afkloppen op de mat, Errens neemt de winst mee naar huis.

Jarno Errens, Jordy Bakkes en Pim Kusters zegevieren op Big Game 2 Bochum

Pim Kusters en Jordy Bakkes zetten mooie resultaten neer

Aan het begin van de ronde snelde Bashir Bashirov rechtstreeks op Pim Kusters af en probeerde hem uit te schakelen met een krachtige rechterhoek, maar kreeg een harde tegenaanval te verwerken en viel achterover op de mat. Kusters volgde met harde vuisten en stuurde Bashirov naar het land van dromen. Jordy Bakkes stond tegenover Ivan Bolshakov in een knalharde partij waar beide vechters het beste van zichzelf gaven zegevierde Bakkes unaniem op punten. een mooi resultaat voor beide vechters.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page