Japanse top bokser toegevoegd aan World Boxing Super Series Nieuws
Nieuws

Japanse top bokser toegevoegd aan World Boxing Super Series

Japanse top bokser toegevoegd aan World Boxing Super Series

Japanse top bokser toegevoegd aan World Boxing Super Series

Inoue is een buitengewoon spannende bokser

En Inoue ook wel bekend als 'The Monster' straalt vertrouwen uit in de zoektocht naar de Muhammad Ali Trofee. "Natuurlijk zal ik winnen en als winnaar van het toernooi uit de strijd komen, daarna zal ik doorgaan naar de volgende reis in mijn bokscarrière!" "We zijn zeer verheugd dat Inoue aan boord is van het geweldige bantamgewicht-toernooi van Season II", zei Chief Boxing Officer van Comosa, Kalle Sauerland. "Zijn artiestennaam 'The Monster' is passend gebleken; Inoue is een buitengewoon spannende bokser en bezit absoluut buitengewone kracht. "

Groot idool in Japan

"Inoue is een van de grootste idolen in zijn geboorteland Japan geworden en krijgt nu de kans om zijn vaardigheden te tonen in het Ali Trophy-toernooi, het grootste podium van allemaal." Drie gewichtsklassen zullen voorkomen in seizoen II van de World Boxing Super Series met twee categorieën, bantamgewicht en superlichtgewicht, al aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws