Japanse Sumo Worstelaar Yokozuna Harumafuji Verwijderd Uit Toernooi Na Aanval Met Bierfles! Nieuws
Nieuws

Japanse Sumo Worstelaar Yokozuna Harumafuji Verwijderd Uit Toernooi Na Aanval Met Bierfles!

Japanse Sumo Worstelaar Yokozuna Harumafuji Verwijderd Uit Toernooi Na Aanval Met Bierfles!

Als je denkt dat MMA een disciplineprobleem heeft met Connor McGregor, dan heb je het mis!

Yokozuna Harumafuji zojuist uit een belangrijk Sumo toernooi in november gehaald voor aanvallen en het breken van een bierfles op de schedel van een tegenstander. Groot-kampioen sumoworstelaar Harumafuji was eind vorige maand betrokken bij dronkenman ruzie, waardoor de Mongolische Sumo Takanoiwa ernstig gewond raakte, is vandaag op dinsdag bekend gemaakt.

Japanse Sumo Worstelaar Yokozuna Harumafuji Verwijderd Uit Toernooi Na Aanval Met Bierfles!

Mishandeld met een bierfles

Volgens een bericht in het roddelblaadje Sponichi dronk Harumafuji stevig op 26 oktober, met andere Mongoolse worstelaars na een regionale tournee in Tottori, toen de yokozuna, woedend op Takanoiwa's houding, en hem met een bierfles sloeg.

Dinsdagmorgen was Harumafuji, terughoudend om het incident toe te geven, maar later diende hij papierwerk in om zich terug te trekken uit het lopende Kyushu Grand Sumo-toernooi, waarmee hij zijn huidige kans voor een tiende carrière titel beëindigde.

"Met betrekking tot Takanoiwa's verwonding, bied ik mijn oprechte excuses aan voor het veroorzaken van problemen aan zijn stalmeester, zijn stal, de Japan Sumo Association en mijn stalmeester," zei Harumafuji. "Ik kan niet verder reageren totdat mijn stalknecht terugkomt."

Hersenschudding en een schedelbasisbreuk

De Japan Sumo Association kondigde maandag aan dat de achtste gerangschikte maegashira Takanoiwa is gediagnosticeerd met een hersenschudding en een schedelbasisbreuk tussen andere verwondingen, en onthulde dat hij in het ziekenhuis was opgenomen van 5 tot 9 november.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws