Japan heeft een certificeringstest voor Ninjas Nieuws
Nieuws

Japan heeft een certificeringstest voor Ninjas

Japan heeft een certificeringstest voor Ninjas

Op 22 oktober is er een examen voor certificering in de Koga-ryu school van ninjutsu.

Geloof ons wij verzinnen dit echt niet, volgens At Press wordt de certificatietest gehouden bij Zojo-ji, een boeddhistische tempel in Tokio. Het examen is dertig minuten lang en beslaat je ninja kennis van de Koga-ryu school. Ja u leest het goed er bestaat een echte Ninja school.

Japan heeft een certificeringstest voor Ninjas

Gooi met een schurken en ontvang tien punten

Aangezien de test speciaal is voor mensen vanaf de vijfde graad is het waarschijnlijk niet zo moeilijk om te slagen. Heb je een score boven de zestig danben ej geslaagd, en je kunt nog tien extra punten krijgen op basis van je ninja outfit, of het vermogen om shuriken (werp sterren) te gooien in de bulls eye!

Wordt Ninja en??

Maar wat heb je aan het examen in de praktijk? Wel volgens insiders is de certificering bedoelt om de traditie van de Ninja en het Ninjutsu voort te laten leven. "Door mensen bewust te maken over de cultuur hopen wij de Ninja leren in leven te houden", zegt een leraar. Let wel de certificering behelst niet het uit oefenen van breektests, en stoot vaardigheden, of het legitiem over daken etc heen te springen, maar gaat puur de kennis achter het hele Ninja zijn. Wellicht wat voor u?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws