Jamal Ben Saddik ontsnapt spectaculair aan achtervolgers (video) Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik ontsnapt spectaculair aan achtervolgers (video)

Jamal Ben Saddik ontsnapt spectaculair aan achtervolgers (video)

Jamal Ben Saddik, de Belgisch-Marokkaanse kickbokser was de ster van de laatste aflevering van de realityshow "Het Jachtseizoen". De topkickbokser die eind deze maand tegenover Rico Verhoeven voor diens titel vecht. Blijkt op een slimme wijze te zijn ontsnapt aan zijn achtervolgers.

De 30-jarige kampioen moest ontsnappen aan de makers van de show, die elke tien minuten zijn verblijfplaats ontvingen. De kickbokser mocht ook niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig blijven.

Ben Saddik vluchtte naar de stad Breda die hij goed kent en waar hij regelmatig traint. Hij ontsnapte in de buurt van een benzinestation, toen de makers hem wilden inhalen.

Geeft nooit op

De Belgisch-Marokkaan wist het voertuig van zijn tegenstanders te stelen om te kunnen ontsnappen. De laatste, die verrast waren door de prestatie van de Belgisch-Marokkaanse kickbokser, gaven liever op.

Jamal zei na de show dat hij geboren was om te winnen. ,,Of ik nu tegen mijn kleine broertje of tegen mijn neef speel, het is hetzelfde. Leeftijd maakt niet uit. Ik wil nog steeds winnen", aldus Ben Saddik.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/waar-zijn-toch-al-die-andere-glory-kickboksers/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws