Jamal Ben Saddik ontsnapt spectaculair aan achtervolgers (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jamal Ben Saddik ontsnapt spectaculair aan achtervolgers (video)

Jamal Ben Saddik ontsnapt spectaculair aan achtervolgers (video)

Jamal Ben Saddik ontsnapt spectaculair aan achtervolgers

Jamal Ben Saddik, de Belgisch-Marokkaanse kickbokser was de ster van de laatste aflevering van de realityshow “Het Jachtseizoen”. De topkickbokser die eind deze maand tegenover Rico Verhoeven voor diens titel vecht. Blijkt op een slimme wijze te zijn ontsnapt aan zijn achtervolgers.

De 30-jarige kampioen moest ontsnappen aan de makers van de show, die elke tien minuten zijn verblijfplaats ontvingen. De kickbokser mocht ook niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig blijven.

Ben Saddik vluchtte naar de stad Breda die hij goed kent en waar hij regelmatig traint. Hij ontsnapte in de buurt van een benzinestation, toen de makers hem wilden inhalen.

Geeft nooit op

De Belgisch-Marokkaan wist het voertuig van zijn tegenstanders te stelen om te kunnen ontsnappen. De laatste, die verrast waren door de prestatie van de Belgisch-Marokkaanse kickbokser, gaven liever op.

Jamal zei na de show dat hij geboren was om te winnen. ,,Of ik nu tegen mijn kleine broertje of tegen mijn neef speel, het is hetzelfde. Leeftijd maakt niet uit. Ik wil nog steeds winnen”, aldus Ben Saddik.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page