Jamal Ben Saddik komt terug en zal knallen in 2018 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jamal Ben Saddik komt terug en zal knallen in 2018

Jamal Ben Saddik komt terug en zal knallen in 2018

Wow wat een gevecht tussen Rico en Jamal!

Zo begint de post op Facebook van Hemmers Gym over het gevecht tussen de zwaargewichten Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, van afgelopen zaterdag op Glory 49 Redemption. En wat een gevecht was het met een explosieve start van Ben Saddik die menig Verhoeven fan toch even deed slikken, welke kant zou het gevecht opgaan? Natuurlijk is er veel aandacht voor de winnaar en absolute kampioen Rico Verhoeven, logisch ook hij heeft tenslotte gewonnen, maar laten wij Jamal Ben Saddik niet vergeten. De man liet een top prestatie zien tegen een top atleet als Rico Verhoeven, en dat smaakt naar meer….

Jamal Ben Saddik verloor van Rico Verhoeven op Glory 49 maar komt terug
Foto: Hemmers Gym

Een uitverkochte ahoy Rotterdam met enkele supergevechten

Via Facebook melde Hemmers Gym; “Jamal liet echt zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden en liet zijn kracht zien, Rico moest door diepe wateren gaan … Geweldig doorzettingsvermogen lieten beide vechters zien, en Rico liet zien dat hij een kampioen is, we waren heel dichtbij en waren aan de winnende hand, maar hij trok de partij naar zich toe in de latere rondes !! Ik denk dat iedereen van het gevecht heeft genoten en we zullen weer klaar zijn voor de volgende! We blijven hard werken en komen de volgende keer als winnaar uit de bus! Met groot respect voor Rico door terug te komen na het nemen van zo’n zware straf, liet hij echt zien dat hij een groot hart heeft! Dit was een gevecht dat het publiek wilde en een echte oorlog nodig had van twee atleten, ik wil geen raciale zaken horen, dit was een gevecht tussen twee trainingsdieren die zaterdag alles gaven !!! Het kon beide kanten op en voor ons was het 2-2 in ronde 5, we hebben ervan genoten en gaan weer hard trainen !! We hebben veel van deze strijd geleerd!!”

Mensen verbaast en monden gesnoerd

“Jamal, je hebt echt iedereen zijn mond zaterdag open laten gaan van verbazing, of een heleboel anderen gesloten …. je hebt laten zien dat je een van de beste bent en dat je sterker en beter bent geworden in je lichaam, je vaardigheden, door al het harde werk en toewijding, groot respect en dat onze trainingen met het team werkten !! Eerste keer 5 rondes en tegen een conditioneel sterke jongen, je liet zien waar je toe in staat bent, we zullen kampioen zijn, dat is 1 ding dat zeker is! We hebben een grote weg om te gaan en zullen er zijn !! 1-1 nu 2018 willen we weer vechten # 3″
Bedankt iedereen voor de steun en, wij komen terug !!!! Osu !!”, aldus Hemmers Gym.

Wij zullen zeker niet het laatste hebben gezien van Jamal Ben Saddik

Na Rico Verhoeven rest volgens velen maar een ding voor Ben Saddik, en dat is terugkomen, niet alleen een mogelijke rematch tegen Rico Verhoeven maar ook aantal partijen binnen Glory. Wat jij heeft laten zien smaakt naar meer, en inderdaad dit soort partijen willen mensen zien. En laten wij hopen dat al het commentaar en negativiteit wat helaas omtrent dit gevecht was ontstaan achterwege blijft. Kickboksen zit in de lift en wordt positief belicht juist door vechters als Verhoeven en Saddik, alle lof voor hen. En of je nu wel of niet een bepaalde vechter mag, denk er aan het is sport, en sport hoort te verbroederen en geen strijd te zijn tussen ras, of anders.

 

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page