Jamal Ben Saddik: 'In 30 minuten tijd al het harde werk afgebroken'
Home / Nieuws / Jamal Ben Saddik: ‘In 30 minuten tijd al het harde werk afgebroken’

Jamal Ben Saddik: ‘In 30 minuten tijd al het harde werk afgebroken’

Jamal Ben Saddik: 'In 30 minuten tijd hebben ze jaren van ons harde werk afgebroken'

Jamal Ben Saddik zag zijn Glory 80 wedstrijd gisteren tegen Levi Rigters in het water vallen door de rellen in de Trixxio Arena in Hasselt, België. Tijdens de wedstrijd tussen Bar Hari en Arek Wrzosek liep het dusdanig uit de hand dat het event werd afgelast.

Door de rellen en de daardoor explosieve situatie werd op last van de Politie het Glory 80 event afgelast. Met een half afgemaakte wedstrijd tussen Badr en Wrzosek, en Ben Saddik en Rigters die in de kleedkamers wachten om de ring in te gaan. Vanavond reageert Ben Saddik op het incident.

Diep teleurgesteld

,,Ik voel me bedroefd en ik ben diep teleurgesteld over wat er gisteravond is gebeurd. Het enige goede nieuws voor mij is dat niemand in de arena ernstig gewond is geraakt. Ik ben blij dat alle supporters veilig thuis zijn gekomen”, schrijft Ben Saddik op zijn social media.

,,We hebben hard gebouwd en gewerkt om onze mooie sport een goed imago te geven. In 30 minuten tijd hebben ze jaren van ons harde werk afgebroken. Ik heb hier echt de balen van en veroordeel ten zeerste wat er is gebeurd. De enige plek om te vechten is in de ring.”

Die knock-out komt

,,Ik heb jullie een knock-out beloofd en die ga ik binnenkort waarmaken! Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie aanwezigheid en ik hoop jullie echt snel weer te zien. We staan ​​hier samen voor in goede en helaas soms ook in slechte tijden. Laten we de wereld laten zien waar onze sport over gaat!’

,,Glory heeft hard gewerkt aan dit evenement en dat doen ze nog steeds. Samen met de lokale autoriteiten doen ze een uitgebreid onderzoek naar dit incident. Ik wil hen bedanken voor hun harde werk en steun. En nogmaals mijn excuses aan jullie allemaal en ook aan de ambassadeur van Marokko en vele andere speciale gasten die speciaal voor mij naar dit evenement zijn gekomen. Hoop jullie snel te zien. Met veel liefde en respect. Jamal.”

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page