Jamal Ben Saddik en zijn gevecht tegen kanker Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik en zijn gevecht tegen kanker

Jamal Ben Saddik en zijn gevecht tegen kanker

Ben Saddik en zijn gevecht tegen kanker, maar heeft Rico Verhoeven in het vizier, Rico en ik hebben iets recht te zetten.

Jamal Ben Saddik is een legende op zichzelf, een keiharde vechter met een ongelooflijk doorsettings vermogen. Een ernstige ziekte onder de leden en toch door vechten vergt niet alleen een ijzersterk karakter maar ook durf. Zo vertelde hij aan Metro zijn verhaal over de diagnose schildklierkanker die bij hem werd gesteld. Dit gebeurde terwijl hij in de aanloop was voor de titel strijd waar hij voor naar Japan moest om deze binnen te halen. Zijn gezondheid zette hij op de tweede plaats, en ging het gevecht aan. Maar er was meer ellende wat op zijn pad zou komen. Zo raakte hij betrokken bij een aanrijding, met dodelijke afloop. Men kan niets meer dan respect hebben voor een man als Jamal Ben Saddik.

Jamal Ben Saddik en zijn gevecht tegen kanker

Het gevecht met Verhoeven komt er

Ben Saddik, is van mening dat zijn gezondheid situatie geen belemmering is om tegen Verhoeven in de ring plaats te gaan nemen, sterker nog hij vindt zelf dat hij een kans op de titel verdiend heeft. Hij wacht al een tijdje op een revanche (al meer dan een jaar), en wil er voor gaan. Echter wil hij zich niet laten haasten. Dat het gevecht er zal moeten komen is in zijn ogen meer dan duidelijk.

Verhoeven is een punten pakker, geen knock out man

Volgens Ben Saddik is Verhoeven geen knock out man maar speelt hij graag op safe. Hij is een berekende vechter die voor de punten gaat, scoren waar hij kan, maar een knock out ziet hij Verhoeven niet echt uitdelen. Dat Verhoeven bijdraagt aan de positieve kijk op de vechtsport vindt hij te prijzen, echter neemt dit niet weg dat hij niet een waardig kampioen is. Als voorbeeld neemt hij het gevecht tegen Ismael Lazaar, als Verhoeven een echte kampioen is had hij Lazaar op knock out moeten verslaan en niet op punten.

Verhoeven heeft al eerder verloren van Ben Saddik

In een eerder gevecht is Verhoeven hard knock out gegaan tegen Ben Saddik, dit moet hij hebben opgeslagen zegt hij, dit kan niet anders want zo'n ervaring vergeet je nooit. Ga er maar vanuit dat hij nog precies weet door wie en hoe hij knock out is gegaan. Dat vergeet je nooit als vechter. Toen ik hem uitdaagde voor een nieuw gevecht lachte hij een beetje ongemakkelijk zegt Ben Saddik, dat komt vast door het hele knock out gebeuren. Verhoeven is in de ogen van Ben Saddik een obstakel wat hij nog moet nemen om de wereld titel naar zich toe te trekken. Het zijn spannende tijden in de vechtsport wereld, en er staat nog heel wat te gebeuren. Het jaar zou zomaar een mooi einde kunnen krijgen met top gevechten wat wel eens een na-effect op 2018 kan hebben. Wij wachten het met spanning af, u ook?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws