Jaloezie in vechtsport land, Rumble Events is kwaadsprekerij zat! Nieuws
Nieuws

Jaloezie in vechtsport land, Rumble Events is kwaadsprekerij zat!

Jaloezie in vechtsport land, Rumble Events is kwaadsprekerij zat!

Jaloezie in vechtsport land, Rumble Events is kwaadsprekerij zat!

Verbazingwekkend nieuws

"Dit weekend bereikte mij wederom verbazingwekkend nieuws over mij en Rumble Events, door een bepaalde kickboks promotor die al jaren kickboks gala’s organiseert. Ik lig niet wakker van deze collega promotor (lach hem recht in zijn gezicht uit) en zet dit daarom openbaar zodat niet alleen hij maar iedereen het kan lezen hoe achterbaks hij als persoon is," Aldus Andre Stötefalk van Rumble Events op Facebook.

"Het zit deze promotor blijkbaar dwars dat Rumble Events in zeer korte tijd een goede naam heeft opgebouwd met grote en kleine Kickboks-MMA gala’s in Noord Nederland en goede contacten onderhoud met sportschoolhouders en vechters. Hierbij noem ik een aantal voorbeelden die deze promotor tegen sommige sportschoolhouders en vechters zegt en bespreekt," Vervolgt Stötefalk.

Rumble Events afgekraakt

"Als je je vechters bij Rumble Events opgeeft mogen ze niet meer op zijn gala vechten, " verteld Stötefalk over de collega promotor. "Je vechter staat gematcht bij Rumble Events maar laat hem daar maar niet vechten ik heb een betere tegenstander voor hem op mijn gala." Plaatselijke Sportscholen worden benaderd waar Rumble Event een gala organiseert dat de vechters beter bij hem kunnen komen vechten. Vraagt aan deelnemende sportschoolhouder van het Rumble Event gala om de voorlopige matchmaking zodat hij gematchte en opgegeven vechters kan benaderen voor zijn gala. Gala’s van Rumble Events afkraken bij sportschoolhouders en vechters.

Meer Rumble Events

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden die bepaalde sportschoolhouders en vechters aan mij doorgeven, zegt Stötefalk. Ik zelf zit niet zo in elkaar om achter iemands rug om te spreken vandaar dat ik dit ook openbaar maak. Ik zie het achterbakse en negatieve gedoe van deze onnozele promotor als compliment naar mij en mijn Rumble Events gala’s toe en het maakt mij alleen nog sterker. Het motiveerde mij al om volgend jaar nog meer Rumble Events gala’s in Noord Nederland te organiseren, speciaal het extra gala in de stad Groningen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws