Jaloezie in vechtsport land, Rumble Events is kwaadsprekerij zat! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jaloezie in vechtsport land, Rumble Events is kwaadsprekerij zat!

Jaloezie in vechtsport land, Rumble Events is kwaadsprekerij zat!

Sport moet verbroederen zo ook de vechtsport, echter is er helaas veel jaloezie in de vechtsport wereld en lijken sommige personen elkaar het licht in de ogen niet te gunnen. Zo ook onder de promotors van vechtsport gala’s naar nu blijkt. Rumble Events een snel groeiende vechtsport organisatie heeft last van een jaloerse collega promotor.

Verbazingwekkend nieuws

“Dit weekend bereikte mij wederom verbazingwekkend nieuws over mij en Rumble Events, door een bepaalde kickboks promotor die al jaren kickboks gala’s organiseert. Ik lig niet wakker van deze collega promotor (lach hem recht in zijn gezicht uit) en zet dit daarom openbaar zodat niet alleen hij maar iedereen het kan lezen hoe achterbaks hij als persoon is,” Aldus Andre Stötefalk van Rumble Events op Facebook.

“Het zit deze promotor blijkbaar dwars dat Rumble Events in zeer korte tijd een goede naam heeft opgebouwd met grote en kleine Kickboks-MMA gala’s in Noord Nederland en goede contacten onderhoud met sportschoolhouders en vechters. Hierbij noem ik een aantal voorbeelden die deze promotor tegen sommige sportschoolhouders en vechters zegt en bespreekt,” Vervolgt Stötefalk.

Rumble Events afgekraakt

“Als je je vechters bij Rumble Events opgeeft mogen ze niet meer op zijn gala vechten, ” verteld Stötefalk over de collega promotor. “Je vechter staat gematcht bij Rumble Events maar laat hem daar maar niet vechten ik heb een betere tegenstander voor hem op mijn gala.” Plaatselijke Sportscholen worden benaderd waar Rumble Event een gala organiseert dat de vechters beter bij hem kunnen komen vechten. Vraagt aan deelnemende sportschoolhouder van het Rumble Event gala om de voorlopige matchmaking zodat hij gematchte en opgegeven vechters kan benaderen voor zijn gala. Gala’s van Rumble Events afkraken bij sportschoolhouders en vechters.

Meer Rumble Events

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden die bepaalde sportschoolhouders en vechters aan mij doorgeven, zegt Stötefalk. Ik zelf zit niet zo in elkaar om achter iemands rug om te spreken vandaar dat ik dit ook openbaar maak. Ik zie het achterbakse en negatieve gedoe van deze onnozele promotor als compliment naar mij en mijn Rumble Events gala’s toe en het maakt mij alleen nog sterker. Het motiveerde mij al om volgend jaar nog meer Rumble Events gala’s in Noord Nederland te organiseren, speciaal het extra gala in de stad Groningen.

Bekijk ook

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar.

‘Hersenloze’: bekende MMA-scheidsrechter maakte grote fout

John McCarthy de bekende MMA-scheidsrechter heeft flink wat commentaar op een van zijn collega's.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page