Jake Paul: Zeg dat ik 'gek' ben, ik weet dat ik McGregor KO sla Nieuws
Nieuws

Jake Paul: Zeg dat ik 'gek' ben, ik weet dat ik McGregor KO sla

Jake Paul: Zeg dat ik 'gek' ben, ik weet dat ik McGregor KO sla

Jake Paul gelooft dat hij Conor McGregor in de eerste ronde zou uitschakelen als het tot een MMA-gevecht zou komen. YouTube-ster en nu bokser Paul is serieus bezig met het maken van de overstap naar MMA en vechten tegen UFC-superster McGregor.

De boksende Paul, die knock-out overwinningen behaalde op Tyron Woodley en Ben Askren, wil nog een voormalige UFC-kampioen aan zijn hoogtepunt toevoegen. De 25-jarige YouTuber gelooft dat McGregor, die deze zomer 34 wordt, in een 'neerwaartse spiraal' zit en moeite zou hebben om hem bij te houden in de kooi.

Neerwaartse spiraal

Paul is ervan overtuigd dat hij McGregor in de eerste ronde zal uitschakelen, ondanks dat hij geen ervaring heeft in MMA. ,,Ik weet dat ik Conor kan verslaan en mensen denken: 'Oh, deze jongen is gek' en ja, ik ben als nee, daarom ben ik zo ver gekomen", vertelde Paul aan TMZ Sports in een recent interview (gaat door onder video).

,,Het is omdat ik gek ben en in mezelf geloof en Conor in een neerwaartse spiraal zit. Zijn ledematen zijn allemaal gebroken, ik sla hem knock-out in de eerste ronde." McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij een gebroken scheenbeen TKO-verlies leed van Dustin Poirier tijdens UFC 264.

De Ier zal naar verwachting terugkeren naar de UFC-kooi op weltergewicht en heeft zijn zinnen gezet op een titelgevecht tegen Kamaru Usman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws