Jake Paul stuurt Poirier de 'Sleepy McGregor' ketting, het goede wint! Nieuws
Nieuws

Jake Paul stuurt Poirier de 'Sleepy McGregor' ketting, het goede wint!

Jake Paul stuurt Poirier de 'Sleepy McGregor' ketting, het goede wint!

Jake Paul stuurde Dustin Poirier de 'Sleepy McGregor' ketting samen met een handgeschreven bericht, waarin hij aan Poirier schreef "goed verslaat altijd het kwaad". De ketting kost maar liefst 100.000 dollar en zal worden geveild voor het goede doel.

Bokser en YouTube Paul bood Poirier de $ 100.000 ketting aan nadat hij afgelopen zaterdagavond McGregor versloeg via TKO in de eerste ronde. Paul liet de ketting maken naar aanleiding van het gevecht waar Poirier de Ier KO mepte.

Badass

Poirier antwoordde Paul op sociale media bevestigend dat hij de ketting wilde. Paul deelde donderdag op zijn sociale media een afbeelding van de ketting samen met een handgeschreven briefje aan Poirier en zijn vrouw Jolie na hun grote overwinning op McGregor afgelopen weekend.

,,Lieve Dustin", staat er in de brief van Paul. “Gefeliciteerd met je welverdiende overwinning. Ik vind het geweldig wat je doet met je Good Fight Foundation! Je verdient deze ketting meer dan ik! Goed verslaat altijd het kwaad! Blijf winnen! Liefs Jaak. PS Vertel Jolie dat ik hallo zei, ze is een badass!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws