'Jake Paul overleeft gevecht met Woodley niet'! Covington overtuigd van winst UFC collega
Home / Nieuws / ‘Jake Paul overleeft gevecht met Woodley niet’! Covington overtuigd van winst UFC collega

‘Jake Paul overleeft gevecht met Woodley niet’! Covington overtuigd van winst UFC collega

Colby Covington steunt Tyron Woodley om Jake Paul te verslaan in hun komende bokswedstrijd op 29 augustus. De reden dat Covington zoveel vertrouwen heeft in Woodley is omdat Paul volgens Covington tijdens de training is ‘blootgesteld’ als een nepvechter.

,,Ik denk dat Woodley het zou kunnen Jake Paul verslaan”, zei Covington tijdens een recent interview met James Lynch van MMA News. ,,Ik denk dat hij hem knock-out kan slaan en het voor elkaar krijgt.” Covington, die Woodley zelf ooit versloeg, beweert dat zijn teamgenoten bij Colby Covington Inc. Paul achter gesloten deuren een pak slaag hebben gegeven en dat de YouTube-ster afbrokkelt tegen competitie op elite-niveau.

Echte nep vechter

,,Ik heb een paar jongens in de sportschool gehad, Colby Covington Inc. en MMA Masters, die zijn gaan trainen met Jake Paul in Miami (Florida)”, zei Covington. ,,Ze hebben allemaal dezelfde informatie gegeven dat ze daarheen zijn gegaan, ze hebben hem ontmaskerd, ze hebben hem er slecht uit laten zien. “

,,Natuurlijk hebben ze de camera’s uitgeschakeld en nemen ze die dag geen foto’s en ze nodigen deze jongens nooit terug omdat Jake Paul alleen kinderen wil die hij in elkaar kan slaan en knock-out kan slaan en zijn ego en zelfvertrouwen een boost kan geven. “

,,Hij wil eigenlijk geen jongens die hem in de sportschool gaan pushen en hem beter maken, want, zoals we eerder hebben gezegd, hij is geen echte vechter,” vervolgde Covington. ,,Hij is een kleine Disney-ster.”

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page