Jake Paul: 'McGregor heeft mij MEER nodig dan ik hem' Nieuws
Nieuws

Jake Paul: 'McGregor heeft mij MEER nodig dan ik hem'

Jake Paul: 'McGregor heeft mij MEER nodig dan ik hem'

Jake Paul lijkt te denken dat de populariteit en de algehele waarde van Conor McGregor in een neerwaartse spiraal is geraakt. De Ier leed afgelopen weekend zijn tweede nederlaag tegen Dustin Poirier en ging daarna over tot een ware haat campagne compleet met doodsbedreigingen.

De boksende YouTuber, daagde McGregor regelmatig uit maar lijkt nu zijn interesse te hebben verloren in een gevecht met de UFC-ster. ,,Achttien maanden geleden, toen ik zei dat ik tegen Conor wilde vechten, lachten mensen me uit", zegt Paul. ,,Men zei dat ik hem wilde gebruiken om zijn naam, nu is dat vast andersom."

Niks nodig

,,Nu lach ik Conor uit met een gebroken enkel, zittend daar in de Octagon, en hij heeft Jake Paul meer nodig dan ik hem", zei Paul dinsdag op een persconferentie om zijn aanstaande gevecht tegen Tyron Woodley te promoten. Paul's volgende gevecht zal plaatsvinden tegen voormalig UFC-kampioen weltergewicht Woodley op 29 augustus in Cleveland.

,,Dustin Poirier heeft deze man verslagen", zei Paul. ,,Dustin Poirier is een geweldige vechter, begrijp me niet verkeerd, een geweldige kerel; ik werd eigenlijk een fan van hem in het weekend.McGregor weegt 77 kg en is een kop kleiner dan mij. Ik weeg 100 kilo. Dus McGregor zou geen schijn van kans maken", aldus een zelfverzekerde Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws