Jake Paul: 'McGregor heeft mij MEER nodig dan ik hem'
Home / Nieuws / Jake Paul: ‘McGregor heeft mij MEER nodig dan ik hem’

Jake Paul: ‘McGregor heeft mij MEER nodig dan ik hem’

Jake Paul lijkt te denken dat de populariteit en de algehele waarde van Conor McGregor in een neerwaartse spiraal is geraakt. De Ier leed afgelopen weekend zijn tweede nederlaag tegen Dustin Poirier en ging daarna over tot een ware haat campagne compleet met doodsbedreigingen.

De boksende YouTuber, daagde McGregor regelmatig uit maar lijkt nu zijn interesse te hebben verloren in een gevecht met de UFC-ster. ,,Achttien maanden geleden, toen ik zei dat ik tegen Conor wilde vechten, lachten mensen me uit”, zegt Paul. ,,Men zei dat ik hem wilde gebruiken om zijn naam, nu is dat vast andersom.”

Niks nodig

,,Nu lach ik Conor uit met een gebroken enkel, zittend daar in de Octagon, en hij heeft Jake Paul meer nodig dan ik hem”, zei Paul dinsdag op een persconferentie om zijn aanstaande gevecht tegen Tyron Woodley te promoten. Paul’s volgende gevecht zal plaatsvinden tegen voormalig UFC-kampioen weltergewicht Woodley op 29 augustus in Cleveland.

,,Dustin Poirier heeft deze man verslagen”, zei Paul. ,,Dustin Poirier is een geweldige vechter, begrijp me niet verkeerd, een geweldige kerel; ik werd eigenlijk een fan van hem in het weekend.McGregor weegt 77 kg en is een kop kleiner dan mij. Ik weeg 100 kilo. Dus McGregor zou geen schijn van kans maken”, aldus een zelfverzekerde Paul.

Bekijk ook

McGregor trapte knie Poirier kapot! ‘Klote gevoel’ (video)

Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy

TikTok-ster krijgt slaag van UFC-legende Vitor Belfort (video)

yce Hall bevond zich op de een of andere manier in een ring met de voormalige UFC kampioen Vitor Belfort.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page