Jake Paul lijdt aan hersenletsel! 'Boksen maakt het erger' Nieuws
Nieuws

Jake Paul lijdt aan hersenletsel! 'Boksen maakt het erger'

Jake Paul lijdt aan hersenletsel! 'Boksen maakt het erger'

Jake Paul lijdt aan symptomen van hersenletsel. Slechts een jaar na de start van zijn professionele bokscarrière, onthult de controversiële YouTube-ster in een recent interview met Graham Bensinger het nieuws.

,,Ik merk het in gesprekken met mijn vriendin of vrienden, ik herinner me niets dat ik me zou moeten kunnen herinneren dat een paar dagen geleden is gebeurd", zegt Paul die in januari 25 wordt. Maar heeft geëxperimenteerd met psychedelica om de schade mogelijk te herstellen

,,Ik liet mijn hersenen scannen vlak voordat ik begon met boksen en de dokter vertelde me dat er een gebrek aan bloedstroom is naar bepaalde delen van mijn hersenen. Dit is het gevolg van de hersenschudding die ik had tijdens het voetballen", zei Paul.

Door boksen erger geworden

,,Na mijn eerste jaar boksen, ging ik terug en het was erger. Ik werd geconfronteerd met boksers mensen die veel beter waren dan ik, totdat ik langzaam op hun niveau begon te komen. Ik heb er met tonnen en tonnen mensen over gesproken, en er is nieuw onderzoek en nieuwe wetenschap om het te bestrijden."

Paul gebruikt dingen als psychedelica en paddo's (5-Meo-DMT). Het klinkt gek, maar het kan de neurale activiteit in je hersenen juist verhogen en nieuwe wegen openen, daar heb ik mee geëxperimenteerd en het heeft zeker geholpen", aldus Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws