Jake Paul: 'Het boksen is door mij weer groot' (video) Nieuws
Nieuws

Jake Paul: 'Het boksen is door mij weer groot' (video)

Jake Paul: 'Het boksen is door mij weer groot' (video)

Jake Paul gelooft dat hij het beste is wat boksen in 100 jaar is overkomen. YouTube ster Paul heeft voor veel opschudding gezorgd in de vechtsportwereld sinds hij zich tot het boksen toewijdde, en voormalig UFC-kampioen weltergewicht, Tyron Woodley versloeg.

De voormalig Disney-acteur en YouTuber, had al een enorme aanhang voordat hij ging boksen. Daarmee heeft hij geholpen om de sport onder de aandacht te brengen en daarom gelooft hij dat hij het beste is wat boksen kan overkomen. Hij beweert ook dat de legendes van de sport het met hem eens zijn.

,,Ik ben het beste wat boksen in een eeuw is overkomen, punt uit", zei Paul tegen Bleacher Report. ,,De legendes zouden het erover eens zijn. De Anthony Joshua's, de Mike Tysons, de Manny Pacquiao's, de Tyson Fury's. Ze hebben allemaal gezegd dat wat ik doe voor boksen een verademing is. "

Ik ben het beste

Hoewel Paul beweert dat hij het beste is wat boksen kan overkomen, is het ver bezijden de waarheid. Het lijdt echter geen twijfel dat hij heeft geholpen om de sport onder de aandacht te brengen en er een hype aan toe te voegen.

,,Ik heb een stichting waar we aan zoveel mogelijk kinderen bokshandschoenen geven. We gaan rond, renoveren boksscholen, laten de jonge kinderen inspireren om te boksen. Ik denk dat deze sport die revival nodig had", aldus Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws