Jake Paul geeft McGregor rivaal 100K cadeautje: 'Stuur maar op' Nieuws
Nieuws

Jake Paul geeft McGregor rivaal 100K cadeautje: 'Stuur maar op'

Jake Paul geeft McGregor rivaal 100K cadeautje: 'Stuur maar op'

De wedstrijd tussen Poirier en McGregor kreeg een nare wending toen de Ier zijn enkel brak terwijl hij een aanval lanceerde op Poirier. Dit betekende einde wedstrijd met een hevig scheldende McGregor die de derde clash met Poirier wel anders had voorgesteld.

Stuur maar op

In januari dit jaar stonden McGregor en Poirier ook al tegenover elkaar, de Ier verloor en bleef liggen in de UFC kooi. Van dat moment liet Paul recentelijk een hanger maken (Sleepy Conor McGregor. red), voorzien van diamanten ter waarde van maar liefst 100.000 dollar.

Via twitter vroeg Paul aan Poirier of deze interesse had in de hanger, waarop Poirier positief reageerde. ,,100K cadeautje van mij. Ik denk dat jij dit verdiend", schreef Paul. Waarop Poirier reageerde; ,,Stuur maar op." Paul daagde McGregor meerdere malen uit maar de Ier ging hier niet op in. Met de hanger wilde Paul de Ier op de hak nemen, maar gunt hem nu dus aan diens aartsrivaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws