Jake Paul daagt vechtbaas uit om 5 miljoen te wedden! 'Nooit gedacht bitch' Nieuws
Nieuws

Jake Paul daagt vechtbaas uit om 5 miljoen te wedden! 'Nooit gedacht bitch'

Jake Paul daagt vechtbaas uit om 5 miljoen te wedden! 'Nooit gedacht bitch'

Jake Paul hoopt een weddenschap aan te gaan met UFC-vechtbaas Dana White. Op 29 oktober is Paul de headliner in een bokswedstrijd tegen legende Anderson Silva. White had gezegd dat Paul dit nooit aan zou durven.

Het is een grote stap vooruit in de jonge bokscarrière van Paul en een die White niet dacht dat de YouTube-ster zou nemen. Dus hoopt Paul een weddenschap van $ 5 miljoen te maken met White op de uitkomst van de wedstrijd.

,,Niemand had gedacht dat ik dit gevecht zou aangaan, zelfs Dana White niet. Hij dacht niet dat ik deze wedstrijd zou aangaan. En Dana, ik weet dat je kijkt, maat', zei Paul gisteren op de persconferentie. ,,Je bent me nog steeds een miljoen dollar schuldig als je tegen mij wedt (versus) Ben Askren."

Doet ie toch niet

White had eerder gezegd dat toen Paul tegen Askren een voormalige UFC-vechter vocht, hij er 1 miljoen op zou zetten op het verlies van Paul. ,,Ik wil dat je uit je schuilplaats komt en ophoudt een bitch te zijn, en een weddenschap aangaat tegen mij en Anderson en deze keer daadwerkelijk betaalt omdat je niet dacht dat ik dit gevecht zou aangaan. "

,,Dus laten we een weddenschap afsluiten. Laten we er een miljoen, twee miljoen, vijf miljoen op zetten. Maar ik wed dat je dat niet doet Dana, want je bent een bitch." Zoals Jake Paul al zei, zei Dana White dat hij dacht dat Ben Askren hem in april 2021 zou verslaan. Hoewel Paul de weddenschap aanbood, lijkt het onwaarschijnlijk dat White deze zal aannemen. De UFC-baas heeft laten weten dat hij klaar is met praten over 'The Problem Child'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws