Lafaard: YouTuber schijt in zijn broek voor UFC-kampioene Amanda Nunes
Home / Nieuws / Lafaard: YouTuber schijt in zijn broek voor UFC-kampioene Amanda Nunes

Lafaard: YouTuber schijt in zijn broek voor UFC-kampioene Amanda Nunes

Jake Paul verwerpt voorgesteld gevecht met Amanda Nunes: “Niemand weet wie ze is”. Maar of dat de echte reden is, daar wordt sterk aan getwijfeld, de You Tuber zou het in zijn broek doen om tegen de Braziliaanse te knokken.

Jake Paul heeft geen interesse in een bokswedstrijd met de huidige UFC-dameskampioen Amanda Nunes, zo zegt de boksende YouTube ster. Sinds Paul NBA-ster Nate Robinson bruut knock-out slag lijkt de stoppen flink te zijn doorgeslagen.

Conor McGregor

Zo’n beetje elke bekende vechter werd door Paul uitgedaagd. Tot UFC-ter Conor McGregor aan toe. Die maar liefst 50 miljoen dollar in contanten aangeboden kreeg. Echter geen respons van de Ier die zich voorbereidt op een gevecht met Dustin Poirier in januari.

UFC-baas Dana White reageerde op de uitdagingen van Jake Paul door te suggereren dat hij Amanda Nunes zou sturen om hem knock-out te slaan. Nunes leek aan boord met het idee, maar helaas wil Paul er niets van weten.

Bangerik

,,Nee, ik zou niet tegen haar vechten,” zei Jake. Tijdsverspilling. Niemand weet wie ze is”, aldus Paul die even over het hoofd ziet dat Nunes meervoudig kampioen is. ,,Dus, waarom zou ik mijn tijd verdoen met het bullshit gevechten zoals tegen Nunes.” Besloot Paul.

Insiders zeggen echter dat Paul een ‘lafaard’ is die niet tegen Nunes durft te vechten. Alhoewel een vrouw zou de Braziliaanse niet al te veel werk hebben aan de YouTube ster met een te grote mond.

Bekijk ook

IJS Boksen! Broer slaat broer ‘KO’: nieuwe vechtsport Ice Wars (video)

Jordan en Ben Kennedy sloegen flink op elkaar in tijdens het nieuwe vechtsport event Ice Wars

‘Niet janken!’ Deze sport is niet voor mietjes, incasseren maar…

Wellicht wel de hardste vorm van de Japanse vechtkunst

Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video)

Badou Jack breidde zijn huidige overwinningsreeks uit naar vier op rij gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page