VIDEO: Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell Nieuws
Nieuws

VIDEO: Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

VIDEO: Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

Steve-O van Jackass staat er om bekend dat hij van extreme zaken houdt en een uitdaging niet uit de weg gaat.

Tijdens een aflevering van the Ultimate Expedition heeft hij UFC vechter Chuck Lidell zover gekregen een Choke Hold op hem uit te voeren, totdat hij bewusteloos ging. Een verwurging is geen ongevaarlijk iets en dat bewijst de video maar weer eens, wij adviseren om dit niet thuis na te doen zonder een expert aanwezig. Bekijk de video en zie hoe ver Steve-O gaat in zijn uitdaging.

Over the Ultimate Expedition

YouTube heeft enige tijd geleden The Ultimate Expedition als online serie gelanceerd, een serie avonturenwedstrijden met 10 afleveringen van Rabbit Films die acht beroemdheden uitdaagt zonder klimervaring om de bijna 20.000 meter hoge Mount Tocllaraju van Peru te beklimmen. Elke klimmer heeft een persoonlijke uitdaging die ze hopen te bereiken. Sommigen jagen dromen na, anderen herdefiniëren zichzelf en sommigen zijn op zoek naar een spiritueel ontwaken. Ze zullen opgetogenheid, woede en zelfs een beetje komedie ervaren, op weg naar het vinden van vreugde terwijl ze werken aan het overwinnen van persoonlijke obstakels. Deze expeditie is een zeldzame kans om zich te isoleren van de dagelijkse stress van de moderne wereld - en te bewijzen dat niets onmogelijk is.

Hoge inzet

"De inzet is hoog en het risico is nog groter, maar iedereen heeft een innerlijke drive en motivatie om de berg te beklimmen, zowel fysiek als metaforisch," zei Hildén. "Er zijn geen tweede kansen. Je moet het allemaal achterlaten op het veld. Want hier vecht je tegen de grootste tegenstander van allemaal: jijzelf. Hier worden echte helden gemaakt. '

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws