Jack Marshman uit voorzorg verwijderd van UFC Fight Night 127 Nieuws
Nieuws

Jack Marshman uit voorzorg verwijderd van UFC Fight Night 127

Jack Marshman uit voorzorg verwijderd van UFC Fight Night 127

Jack Marshman's eerste optreden in het weltergewicht zal niet gaan zoals gepland.

Marshman (22-7 MMA, 2-2 UFC), die eerder deelnam aan de middengewicht divisie, is verwijderd van de UFC Fight Night 127 line-up en zijn gevecht tegen Brad Scott (11-5 MMA, 3-4 UFC) gaat niet door, dit is gedaan als voorzorg maatregel i.v.m. zijn gewicht vermindering, vertelde een teamlid van Marshman heden avond. Een official van de UFC bevestigde vervolgens de verwijdering van Marshman van de kaart, hoewel de organisatie nog geen formele aankondiging heeft gedaan.

Jack Marshman uit voorzorg verwijderd van UFC Fight Night 127

Alles wat we kunnen doen is doorgaan en ervan leren

"Zoals bij alle atleten is de gewichtsvermindering altijd iets dat fout kan gaan, ongeacht hoe ervaren je bent in dit spel," vertelde Marshman's manager, Graham Boylan. "Hopelijk kunnen we deze strijd zo snel mogelijk opnieuw plannen. "Marshman is niet de eerste en zal niet de laatste zijn, deze dingen gebeuren. Alles wat we kunnen doen is doorgaan en ervan leren.

Marshman en Scott maakten de overstap van middengewicht voor de geplande partij

Marshman had nog nooit eerder deelgenomen aan de 170 pond divisie. Scott was er niet meer te vinden sinds december 2012. Beiden maakten de overstap van middengewicht voor de geplande partij, maar medische zorgen over de laatste pogingen van Marshman om zijn gewicht te verminderen zorgden ervoor dat UFC-officials het gevecht van de kaart gehaald hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws