Ismael Londt en Murat Aygun in 4-mans kickboks toernooi Nieuws
Nieuws

Ismael Londt en Murat Aygun in 4-mans kickboks toernooi

Ismael Londt en Murat Aygun in 4-mans kickboks toernooi
Ismael Londt en Murat Aygun in 4-mans kickboks toernooi

Het Mixfight Championchip keert op 7 december terug naar Frankfurt in de Fraport Arena!

De organisatie kondigde het grootse vechtsport gala zondag aan. Eerder dit jaar ontstond er enige controverse toen het titelgevecht tussen Hatef Moeil en James McSweeney werd herzien. Wegens vanwege provocaties en onsportief gedrag werd de gewonnen titel afgenomen van Hatef Moeil.

In het hoofdprogramma in december zullen twee 4-man toernooien plaatsvinden naast internationale superfights. In het + 100kg toernooi zijn James McSweeney vs. Murat Aygün en Enver Sljivar vs. Ismael Londt tegenover elkaar gematched.

Nederlands onderonsje

In het 4-man toernooi op - 84kg staan Sergej Braun vs. Lukasz Plawecki en Juri De Soussa vs. Samir Al Mansouri tegenover elkaar. Ook zal er een titelgevecht tussen Enriko Kehl en Niclas Larsen te zien zijn.

Aangezien de 4-mans toernooien op basis van eliminatie zijn zal het interessant zijn om te zien wie de finalisten worden. Zal het een Nederlands onderonsje worden tussen Londt en Aygun?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws