ISKA Kickboks examens FPA Amersfoort groot succes! Nieuws
Nieuws

ISKA Kickboks examens FPA Amersfoort groot succes!

ISKA Kickboks examens FPA Amersfoort groot succes!

De ISKA verzorgt sinds vorig jaar op landelijk niveau met groot succes kickboks examens

Er wordt hard aan de weg getimmerd door de ISKA (International Sport Kickboxing Association), deze zet zich wereldwijd in voor opleidingen en certificeringen en is voor veel grote organisaties verantwoordelijk voor de regels en voorschriften. Onder ander grote sport organisaties zoals GLORY schakelt ISKA in voor haar grote events. Vorig jaar is onder leiding van de Nederlandse directeur ISKA, Willem-Jan Verdonk een start gemaakt met de kickboks examens die voor het eerst gegeven werd bij Mike's Gym in Oostzaan (sportschool van Mike Passenier o.a. trainer van Badr Hari).

ISKA Kickboks examens FPA Amersfoort groot succes!

Veel sportscholen schrijven zich in

Er is ontzettend veel animo voor de kickboks examens, dit is voor de deelnemende kinderen de eerste stap op weg naar de zwarte band. Deze graduaties zijn wereldwijd erkend. Als je bijvoorbeeld in Japan of Amerika met je ISKA-paspoort komt kan je aantonen van welk niveau je bent. Geen andere vechtsport bond in Nederland kan deze examens op dit niveau aanbieden. Vandaag was FPA in Amersfoort aan de beurt waar de examens wederom succesvol te noemen zijn.

Grote opkomst

"Aan de grote opkomst is te merken dat er veen behoefte is aan goede examens, " zegt Willem-Jan Verdonk. "De examens sluiten naadloos aan bij de FPA leermethode die de kinderen aangeboden krijgen, deze is gebaseerd op techniek, discipline en inzet. Het doel bij de jeugdlessen is dat kinderen iets meer meekrijgen dan alleen kickboksen waar ze wat aan hebben voor de rest van hun leven. Bij FPA leren ze de voordelen van het hanteren van normen, waarden en discipline. Investeren in inzet wordt beloond. Hierdoor hebben ze al een stap voor als ze later gaan studeren en werken. Ze leren dat sporten met elkaar meer resultaat oplevert dan tegen elkaar. En een examen sluit dit mooi af."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws