Is UFC Rotterdam nog wel zo interessant voor het Nederlandse publiek? Nieuws
Nieuws

Is UFC Rotterdam nog wel zo interessant voor het Nederlandse publiek?

Is UFC Rotterdam nog wel zo interessant voor het Nederlandse publiek?

Afzeggingen van vechters die het Nederlandse publiek graag wil zien, wordt het nog wel zo leuk?

Is UFC Rotterdam nog wel zo interessant voor het Nederlandse publiek?

Wellicht is het je opgevallen dat er best wel wat wijzigingen zijn geweest in de line-up voor UFC Rotterdam, geruchten stromen die publiek moeten lokken zoals het verhaal dat Cris Cyborg zou komen, maar blijkt dat deze ook afhaakt? Germaine de Randamie waar toch ontzettend veel fans op zouden zijn afgekomen is uitgeschakeld door een blessure. Geen goed nieuws als je lokaal publiek wilt trekken en enthousiasmeren voor een UFC gala lijkt ons.

Alle ogen gericht op Stefan Struve

De enige Nederlandse vechter van betekenis is Stefan Struve waar u alle ogen op gericht zullen zijn voor UFC Rotterdam. Een grote verantwoordelijkheid want het publiek komt op zeker voor hem, want wie wil nu niet een landgenoot zien schitteren. Echter blijft de vraag, hoe ziet de UFC dit zelf? En helpt een "meet and greet" met Alistair Overeem wellicht?

En de kaart verkoop?

Wat wel interessant is om te weten hoe de kaartverkoop nu loopt? Ervaring leert dat als lokale vechters uitvallen de kaartverkoop ineens gigantisch kan kelderen. Wij krijgen ook regelmatig mails van onze bezoekers met de vraag of wij hen kunnen helpen, hun geld terug te krijgen omdat een favoriete vechter uitvalt. Moeilijk voor te stellen dat dit nu niet het geval zal zijn. Is de line up van UFC Rotterdam nog wel zo interessant voor het Nederlandse publiek?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws