Is Rico Verhoeven zich aan het bijscholen in Kung Fu? Nieuws
Nieuws

Is Rico Verhoeven zich aan het bijscholen in Kung Fu?

Is Rico Verhoeven zich aan het bijscholen in Kung Fu?

Rico Verhoeven Kung fu stijl tegen Wing Chun meester!

De kersverse winnaar van afgelopen zaterdag op de Superlichts van Glory China tegen Bigfoot Silva lijkt zich te willen bekwamen in het Wing Chun. zoals onderstaand filmpje wat via Verhoeven zijn eigen twitter account werd verspreid laat zien.

Boomlang verschil

Dat de boomlange Verhoeven indruk moet hebben gemaakt op de Chinezen lijkt ons duidelijk, je kijkt niet snel over hem heen, en de Wing Chun meester die hij van zich af probeert te houden is een stuk kleiner van postuur. Maar van de gemiddelde Kung Fu film leren wij dat lengte en aantal niet uitmaakt. Geeft Jack Chan ook niet iedere tegenstander een pak slaag, groot, klein dik of dun?

Bruce Lee

En dan maar over Bruce Lee niet te spreken, die kon er ook wat van. Wie herrinderd zich de scene niet uit de film "the Game of death" waar hij tegen Karim Abdul Jabbar vecht, de meer dan twee meter lange Amerikaanse basketballer die speciaal voor de film werd getraind om tegen Bruce Lee te vechten. Zal Verhoeven een film carrière ambiëren in Zuid Oost Azië, of was het gewoon even aftasten, wie zal het zeggen.

Jan de Zwijger

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws