Is Glory 80 met 6 gevechten wel de moeite waard? Nieuws
Nieuws

Is Glory 80 met 6 gevechten wel de moeite waard?

Is Glory 80 met 6 gevechten wel de moeite waard?

Glory 80 vindt aankomende zaterdag plaats in Hasselt, België. Het evenement is omgeven met controverse en gedecimeerd tot 6 gevechten. Maar geen paniek er is voor de fans genoeg te zien.

Vorige week hield soap rondom het inmiddels ter ziele gegane titelgevecht tussen de Rus Artem Vakhitov en Luis Tavares, de gemoederen flink bezig. Tavares zegde af om ethische redenen, een vervanger werd gevonden in Tarik Khbabez. Even leek het goed te komen totdat Vakhitov de handdoek in de ring smeet.

De Rus kondigde aan niet te willen vechten, wat Khbabez zonder gevecht en tegenstander liet. Deze vecht nu in mei, dus kon terug naar de reservebank. Wat resteert zijn zes gevechten, waaronder een titelgevecht bij de vrouwen tussen Tiffany van Soest en de Japanse Manazo Kobayashi.

Grote namen

Daar waar Glory soms wel 15 gevechten geboekt heeft staan zijn dit er in Hasselt slecht zes, maar wel met topvechters met in de mix een aantal toptalenten. Jamal Ben Saddik voert het event aan tegen Levi Rigters. Vooraf gegaan door de rematch tussen Arek Wrzosek en Badr Hari. Een gevecht om in de gaten te houden is die tussen Ertugrul Bayrak vs Serkan Ozcaglayan, ook wel een onderlinge Turkse strijd genoemd.

Guerric Billet tegen de van Enfusion overgekomen Nordin Ben Moh is ook een interessante. Zal de Enfusion vechter laten zien dat hij de Champions league van het kickboksen waardig is. Dan resteert nog het gevecht tussen WFL debutant Jay Overmeer die aantreedt tegen Jos van Belzen. Wellicht geen grote namen maar zeker een gevecht met potentie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws