Iraanse Hulk 'delete' zichzelf na gênant boksgevecht
Home / Nieuws / Iraanse Hulk ‘delete’ zichzelf na gênant boksgevecht

Iraanse Hulk ‘delete’ zichzelf na gênant boksgevecht

Iraanse Hulk 'delete' zichzelf na gênant boksgevecht

De Hulk werd door fans beschuldigd van het photo shoppen van foto’s van zijn gespierde lichaamsbouw. De Iraanse sterke man heeft het grootste deel van zijn Instagram-account gewist te midden van de beweringen.

Hulk, echte naam Sajad Gharibi ,werd vorige maand versalgen in de openingsronde van zijn ringdebuut tegen internet rivaal Kazach Titan (echte naam Djumanov Almat Bakhytovich). De twee vochten in de headliner van Wicked N’ Bad. Het was duidelijk uit de openingsbel dat Gharibi niet pronkte met de gespierde lichaamsbouw die op veel van zijn Instagram-foto’s te zien was en nauwelijks fit genoeg was om een ​​klap uit te delen.

Gharibi heeft meer dan een miljoen Instagram-volgers verzameld, maar fans gaan er al lang van uit dat hij zijn foto’s bewerkt. Nu bijna twee maanden na zijn debuut in de ring, heeft zijn Instagram-account slechts 14 berichten, aangezien Gharibi veel van de oude ‘gewijzigde’ foto’s uit zijn feed heeft gedelete.

Deleten maar

Zeven van de berichten zijn van dit jaar, met als meest recente een video waarin hij weegt voor zijn gevecht met Bakhytovich terwijl hij een wijd T-shirt draagt.cFans gaven vaak commentaar op zijn foto’s met de bewering dat ze gephotoshopt waren, maar Gharibi reageerde meestal niet op de beschuldigingen.

Toen Gharibi eerder dit jaar moest vechten tegen zijn sterke rivaal Martyn Ford, was het duidelijk dat veel van zijn foto’s bedrieglijk waren, omdat hij tijdens hun face-off door de ‘werelds engste man’ werd verheven. Ford trok zich terug uit de strijd vanwege angst voor de geestelijke gezondheid van Gharibi, iets waar de Iraniër later mee dreigde hem aan te klagen.

Bekijk ook

'Thermoskan-Jitsu!' Pestkop geklapt door slachtoffer (video)

‘Thermoskan-Jitsu!’ Pestkop geklapt door slachtoffer (video)

Laten we voorop stellen dat pesten en iemand uitschelden

Buakaw treft op 28 oktober oud-rivaal Yoshihiro Sato

Buakaw treft oud-rivaal die hem knock-out sloeg! ‘Omstreden’

De twee ontmoette elkaar 16 jaar geleden voor het eerst

Overeem geeft tijdlijn! 'Dit nog na Badr en dan is het genoeg'

Overeem geeft tijdlijn! ‘Dit nog na Badr en dan is het genoeg’

Meer dan dat zal het niet zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page