Iraanse Hulk 'delete' zichzelf na gênant boksgevecht Nieuws
Nieuws

Iraanse Hulk 'delete' zichzelf na gênant boksgevecht

Iraanse Hulk 'delete' zichzelf na gênant boksgevecht

De Hulk werd door fans beschuldigd van het photo shoppen van foto's van zijn gespierde lichaamsbouw. De Iraanse sterke man heeft het grootste deel van zijn Instagram-account gewist te midden van de beweringen.

Hulk, echte naam Sajad Gharibi ,werd vorige maand versalgen in de openingsronde van zijn ringdebuut tegen internet rivaal Kazach Titan (echte naam Djumanov Almat Bakhytovich). De twee vochten in de headliner van Wicked N' Bad. Het was duidelijk uit de openingsbel dat Gharibi niet pronkte met de gespierde lichaamsbouw die op veel van zijn Instagram-foto's te zien was en nauwelijks fit genoeg was om een ​​klap uit te delen.

Gharibi heeft meer dan een miljoen Instagram-volgers verzameld, maar fans gaan er al lang van uit dat hij zijn foto's bewerkt. Nu bijna twee maanden na zijn debuut in de ring, heeft zijn Instagram-account slechts 14 berichten, aangezien Gharibi veel van de oude 'gewijzigde' foto's uit zijn feed heeft gedelete.

Deleten maar

Zeven van de berichten zijn van dit jaar, met als meest recente een video waarin hij weegt voor zijn gevecht met Bakhytovich terwijl hij een wijd T-shirt draagt.cFans gaven vaak commentaar op zijn foto's met de bewering dat ze gephotoshopt waren, maar Gharibi reageerde meestal niet op de beschuldigingen.

Toen Gharibi eerder dit jaar moest vechten tegen zijn sterke rivaal Martyn Ford, was het duidelijk dat veel van zijn foto's bedrieglijk waren, omdat hij tijdens hun face-off door de 'werelds engste man' werd verheven. Ford trok zich terug uit de strijd vanwege angst voor de geestelijke gezondheid van Gharibi, iets waar de Iraniër later mee dreigde hem aan te klagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws