Invicta FC en Pancrase gaan MMA talenten delen! Nieuws
Nieuws

Invicta FC en Pancrase gaan MMA talenten delen!

Invicta FC en Pancrase gaan MMA talenten delen!

Invicta Fighting Championships heeft een nieuwe partner in de groei voor de MMA bij de vrouwen.

Invicta FC en Pancrase gaan MMA talenten delen!

Wat in europa maar niet blijkt te lukken is in Amerika en Japan wel gelukt. Het uitwisselen van vechters tussen twee organisaties of divisies, Invicta FC en Pancrase nemen het voortouw om als eerste dit te doen. Pancrase is gevormd in 1993 en is een van de oudste promotors van de sport. De overeenkomst geeft vechters van beide organisaties kansen, om te vechten in zowel Japan als de Verenigde Staten. Het zal ook helpen om de MMA voor vrouwen op wereldwijde schaal te bevorderen.

Profiteren van de rijkdom van vrouwelijke vechters

"Het is een eer om partner te kunnen zijn met Pancrase, een van MMA's meest verdiepende promoties," zegt Invicta president Shannon Knapp. "In aanvulling op alle verleden en heden 'Kings and Queens of Pancrase', hebben pioniers en hedendaagse sterren de ene of andere keer de Pancrase-organisatie doorgegeven. Door onze talent-sharing-overeenkomst hopen we te kunnen profiteren van de rijkdom van vrouwelijke vechters, die door zowel Invicta als Pancrase op een wederzijds voordelige manier worden ontwikkeld".

Pancrase president Masakazu Sakai heeft ook zijn gedachten over de overeenkomst gedeeld

"Vanuit dit partnerschap zullen de beste vechters van Invicta uit de wereld een kans krijgen om te vechten in Pancrase, en tegelijkertijd zullen Japanse vechters tegen de vechters van Invicta staan die vechten tegen het wereldniveau. Bovendien zullen Japanse vechters de kans krijgen om in Invicta te vechten. Dit kan de deur voor fans in Japan openen, om Japanse vechters onder het Invicta-contract te zien, zoals Mizuki en Takayo Hashi om ook in Japan te vechten. Beide Invicta FC en Pancrase zijn momenteel te zien op de UFC Fight Pass, en door de uitwisseling van vechters willen we kansen voor vechters vergroten om vaker te vechten".

Over Invicta FC

Invicta Fighting Championships is een wereldkampioenschap, all-pro mixed martial arts (MMA) gevechtsreeks dat zich toelegt op het promoten van vrouwelijke atleten, met een belangrijk platform om hun vaardigheden op consistente basis te laten zien. Invicta is opgericht in 2012 door de veteraan MMA-vechter Shannon Knapp, die zich inzet voor de toekomstige groei van de MMA's voor vrouwen, door het bevorderen van de best mogelijke match-ups tussen vrouwelijke vechters, en het identificeren en ontwikkelen van toekomstige supersterren van de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws