Interview McGregor over mogelijke terugkeer in juli! 'Gelijk titelgevecht' Nieuws
Nieuws

Interview McGregor over mogelijke terugkeer in juli! 'Gelijk titelgevecht'

Interview McGregor over mogelijke terugkeer in juli! 'Gelijk titelgevecht'

Conor McGregor nadert een terugkeer naar de UFC Octagon, nadat hij zeven maanden geleden zijn been brak bij een TKO-verlies tegen Dustin Poirier op UFC 264. De Ierse UFC-ster was aanwezig gisteravond waar hij ook de Nederlandse top coach Bert Kops ontmoette (zie foto).

,,Van dag tot dag voel ik me beter", zei McGregor vrijdag in een interview met Severe MMA. "Ze zeggen dat ik het rustig aan moet doen, maar ik heb het gevoel dat ik kan gaan. Ik moet alleen de teugels weer in eigen hand nemen, dus dat is ongeveer wat ik aan het doen ben." (Lees verder onder video).

De 33-jarige wil in april beginnen met sparren. Hij is optimistisch dat hij in juli, een jaar nadat hij zijn blessure opliep, kan terugkeren naar de UFC. McGregor adviseerde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira ook om een ​​maand of twee te wachten om te strijden in plaats van zijn titel te verdedigen tegen Justin Gaethje tijdens UFC 274 op 7 mei.

Meer respect

,,Als ik in april, mei, juni, juli aan het sparren ben, kan ik de meeste van deze jongens eind april het hoofd afslaan", zei McGregor. McGregor voegde eraan toe dat hij niet zeker weet in welke gewichtsklasse hij zou strijden nadat hij Poirier had gevochten met 155 pond in zijn vorige twee gevechten.

De voormalige kampioen in twee divisies zei dat hij van plan is om te vechten in lichtgewicht of weltergewicht. Ongeacht tegenstander of gewicht, McGregor zei dat hij wil dat mensen hem meer respect geven voor 'alle facetten van zijn spel'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws