Intense Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staredown! 'Beetje verkouden' Nieuws
Nieuws

Intense Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staredown! 'Beetje verkouden'

Intense Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staredown! 'Beetje verkouden'

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges stonden eerder vandaag tegenover elkaar tijdens de staredown voor hun gevecht morgen. Gerges maakte nog wel even een kort statement door in te spelen op de verkoudheid van Verhoeven.

Morgen moet het gebeuren de rematch tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges tijdens Hit It in Ahoy, Rotterdam. Vandaag tijdens de staredown was het Gerges die inspeelde op de dichtzittende neus van de Glory Kampioen zwaargewicht.

Dichte neus

,,Ik hoor wel dat hij verkouden klinkt", zei Gerges. Eerder deze week tijdens een live Insta met Verhoven was het de fans ook al opgevallen dat de topatleet wat nasaal klonk. Verhoeven zelf zegt: ,,Tijdens een avondwandeling kreeg ik er ineens last van."

Als de Koning van het kickboksen traint heeft hij er geen last van. Verhoeven zegt dan ook dat het tempo draaien wordt tijdens de wedstrijd. Voor beelden van de staredown klik hier!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws