Een inspirerende video over Braziliaanse Jiu-Jitsu Vechtsporten - Vechtsport Info
Home / Columns / Een inspirerende video over Braziliaanse Jiu-Jitsu Vechtsporten

Een inspirerende video over Braziliaanse Jiu-Jitsu Vechtsporten

Een inspirerende video over Braziliaanse Jiu-Jitsu

Ik zou wel alle vechtsport video’s delen die ik onlangs heb bekeken en van heb genoten. Echter ben je dan denk ik een hele week of erger zoet en kom je niet meer achter je computer vandaan. Niets is inspirerender dan vechtsport video’s bekijken als jezelf een fervent beoefenaar bent van een vechtstijl. Ik stuitte laatst via Facebook op een video over Braziliaanse Jiu-Jitsu. De video maakte veel los en er ontstemd een flinke discussie onderling bij de mensen die hem deelden en bekeken hadden

Veel dronken idioten

Terwijl de discussie zich richtte op Braziliaanse Jiu-Jitsu, hadden ze het ook over zelfverdediging in het algemeen. Namelijk, ze praten over hoe raaiselachtig het is dat niet vechtsporters niet zouden weten hoe ze zich moeten verdedigen, tegen agressief handelen. Ik heb veel dronken idioten gezien die gevechten in cafe’s en nachtclubs begonnen en vervolgens zelf in elkaar worden geslagen worden, omdat ze nog nooit eerder in een fysieke strijd waren geweest. Wat de voor de hand liggende vraag brengt: waarom zijn ze op die manier actief?

Bekijk de onderstaande video: Diegene van jullie die vechtsporten beoefenen, en vooral Braziliaanse Jiu-Jitsu, zullen van de video genieten.

Onzekerheid

Het enige ding dat Braziliaanse Jiu-Jitsu-beoefenaars na het bekijken an de video zullen hebben, is het gevoel van dat je verdrinkt als je voor het eerst begint met Jiu-Jitsu . Iedereen ervaart het gevoel van hulpeloosheid wanneer ze eerst met iemand over de grond rollen en op een manier worden behandeld die ze niet dachten dat het mogelijk was. Het is een echt vernederende ervaring; Vooral als je uit een opvallende achtergrond bent gekomen en niet gelooft dat je zo makkelijk verslagen kan worden.

Leren van vechtsport video’s

Niet alleen het kijken naar vechtsport video’s geeft je inspiratie, maar probeer de technieken ook eens uit. In de jaren 80 waren fitness instructie video’s razend populair doordat mensen resultaat zagen als zij de voorgestelde oefeningen na deden. Wellicht maak je ook vorderingen door het uit oefenen van de technieken die men je voorschotelt in vechtsport video’s. Veel plezier en leer ervan. OSU!

Bekijk ook

IJS Boksen! Broer slaat broer ‘KO’: nieuwe vechtsport Ice Wars (video)

Jordan en Ben Kennedy sloegen flink op elkaar in tijdens het nieuwe vechtsport event Ice Wars

‘Niet janken!’ Deze sport is niet voor mietjes, incasseren maar…

Wellicht wel de hardste vorm van de Japanse vechtkunst

Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video)

Badou Jack breidde zijn huidige overwinningsreeks uit naar vier op rij gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page