Home / Nieuws / Inbraak bij Manny Pacquiao gepleegd door bekenden

Inbraak bij Manny Pacquiao gepleegd door bekenden

Manny Pacquiao (screenshot YouTube)

Familieleden van WBA kampioen weltergewicht en senator Manny Pacquiao beweren dat de inbraak in zijn huis in Los Angeles afgelopen het weekend wellicht door bekenden werd gepleegd.

Familieleden van Pacquiao vertelden dinsdag dat zij niet de mogelijkheid afwezen dat er iemand achter de inbraak zit die bekend was met het landhuis.

Beeldmateriaal van CCTV dat ook door de politie van Los Angeles (LAPD) aan GMA News werd getoond, onthulde dat een van de vier verdachten zwaar met kleding was bedekt en leek, volgens Team Pacquiao, te bekend met de locatie van de CCTV-camera’s.

Voorzichtig

Deze inbreker was ook veel voorzichtiger dan zijn drie andere handlangers, en zijn gezicht werd zelden gevangen door de CCTV’s.

Onder de items weggehaald waren dure schoenen en kleding ongebruikt door Pacquiao, en sommige laptops, volgens de familieleden van Pacquiao.

Terugkeer

Onderzoek wees ook uit dat de verdachten tweemaal naar het landhuis waren teruggekeerd, één keer om 12:27 uur op basis van een CCTV-beeldmateriaal.

LEES OOK: Inbraak bij Manny Pacquiao

De LAPD zei dat het zich nog in de beginfase van het onderzoek bevond en dat bewijsstukken, inclusief vingerafdrukken, in hun database werden oonderzocht.

Bekijk ook

Bizar ongeluk: UFC Veteraan Ronda Rousey ‘ernstig’ gewond

Via Instagram deelde UFC veteraan en WWE worstelaar Ronda Rousey dinsdag een foto van haar vinger die bijna geamputeerd werd.

ONE Championship zet stap richting Europa: Benoemd Carlo Di Blasi

ONE Championship heeft zojuist aangekondigd dat Carlo Di Blasi is benoemd tot president van ONE Championship Italy.

VIDEO: Profbokser slaat wanbetalers tot moes

In sommige landen kun je beter niet in de gevangenis belanden wegens extreme omstandigheden.