In de cel! UFC'er moet 1.4 miljoen aftikken: 'Taser kreeg hem klein'
Home / Nieuws / In de cel! UFC’er moet 1.4 miljoen aftikken: ‘Taser kreeg hem klein’

In de cel! UFC’er moet 1.4 miljoen aftikken: ‘Taser kreeg hem klein’

Jason ‘Mayhem’ Miller werd. vandaag gearresteerd voor huiselijk geweld. De vechter wordt vastgehouden op een borgsom van $ 1.385 miljoen. Maar zijn vrouw zit niet op hem te wachten.

Recidivist Miller werd vandaag gearresteerd voor huiselijk geweld, blijkt uit een rapport van TMZ. Hij wordt vastgehouden op borgtocht van $ 1.385 miljoen, de we voor het gemak maar even naar boven afronden. Volgens het rapport belde een vrouw de politie, die tekenen van fysiek trauma rond haar gezicht en nek vertoonde. Miller was aanwezig maar verzette zich tegen de agenten.

Toen Miller niet meewerkte leidde dit tot een worsteling. Nadat hij was getaserd, werd Miller geboeid, naar een ziekenhuis gebracht om te worden gecontroleerd en vervolgens opgepakt. Dit is niet de eerste keer dat de gevallen UFC’er in de problemen met justitie terecht komt.

Onverbeterlijk

In 2011 werd hij aangeklaagd voor mishandeling toen hij zijn zus op een feestje in een krampachtige houding hield en niet meer wilde loslaten. In 2014 tweette hij live een patstelling met een SWAT-team buiten zijn huis toen het arriveerde om zijn huis te doorzoeken (zie video). In 2017, 2018 en 2019 werd Miller opgepakt voor vandalisme en zat 4 jaar vast.

Miller beëindigde zijn vechtcarrière in 2016. Hij keerde terug na een pensionering van vier jaar om te vechten bij Venator FC 3 in Italië. Miller vocht tegen grote namen zoals Georges St-Pierre, Chael Sonnen, Robbie Lawler en Tim Kennedy. Als de vechter naar huis wil moet hij dus meer dan een miljoen aftikken.

Bekijk ook

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Genadeklap! ‘Jamal’s kans tegen Rico is nu’ (video)

De stand tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is 1-1

Hesdy mag niet naar Glory! ‘Tijd voor actie’

Laat het me weten...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page