In coma geslagen bokskampioen (35) overleden: 'Rust in vrede' Nieuws
Nieuws

In coma geslagen bokskampioen (35) overleden: 'Rust in vrede'

In coma geslagen bokskampioen (35) overleden: 'Rust in vrede'

Triest nieuws, Hero Tito Purwanto is vandaag overleden na een verwoestend uppercut KO-verlies afgelopen zondag. Tito vocht afgelopen zondag tegen James Mokoginta in Jakarta, Indonesië.

Tijdens de wedstrijd werd Tito dusdanig knock-out geslagen dat hij in de ring in coma raakte. Dit schokte de fans die het trieste tafereel voor hun ogen zagen gebeuren.

Triest nieuws

In de 7e ronde deelde Mokoginta een uppercut uit die Tito liet vallen, deze probeerde op te staan voordat hij uiteindelijk coma raakte. De bokser kreeg de afgelopen dagen intensieve medische zorg vanwege een hersenbloeding die de coma veroorzaakte (gaat verder onder video).

Tito overleed eerder vandaag zijn dood veroorzaakt een schok onder de boksfans. Op social media delen deze dan ook massaal hun medeleven. ,,Rust in vrede kampioen, we gaan je missen", is een van de reacties die te lezen zijn. Tito werd slechts 35 jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws