In brand gezette kickboksschool haalt duizenden euro's op
Home / Nieuws / In brand gezette kickboksschool haalt duizenden euro’s op

In brand gezette kickboksschool haalt duizenden euro’s op

In brand gezette kickboksschool haalt duizenden euro's op

Hubert Geven kan rekenen op flink wat financiële steun. De Crowdfunding actie voor zijn afgebrande kickboksschool leverde al duizenden euro’s op. De politie gaat uit van brandstichting.

Kerst begon slecht dit jaar voor Geven en zijn MMA Academy in Apeldoorn. De kickboksschool brandde gedeeltelijk af maar een geld inzamelingsactie gestart door collega sportschoolhouder Joey Smits is al over het streef bedrag heen (lees verder onder video).

,,Het is abnormaal. Dit had ik nooit verwacht”, zegt Geven tegen krant de Stentor die meld dat er sprake is van brandstichting. ,,,Ik laat mij niet uit het veld slaan door deze idioten. Je kan huilen of na een klap opstaan en weer doorgaan. Ik ga voor dat laatste. We gaan deze sportschool weer vanaf de grond opbouwen tot iets moois.”

Duwtje in de rug

Ook initiatiefnemer Smits is blij dat de actie goed loopt; ,,Hopelijk wordt er nog veel meer gedoneerd. Tienduizend euro dekt niet alle schade, maar het is een begin”, zegt Smits. ,,We hebben nog twee weken, dus wie weet halen we wel het driedubbele op. Dat zou fantastisch zijn. Dit geeft Hubert een mooi duwtje in de rug.”

De Politie is op zoek naar beelden van video camera’s in de omgeving. ,,We zijn nog op zoek naar beelden en informatie uit de omgeving”, zegt Politie woordvoerster Jennifer Schoorlemmer. Geven blijft positief en zegt; ,,We hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen. Dat verdienen onze leden ook. We hebben hier in 3,5 jaar iets moois opgebouwd. Daar gaan we gewoon mee verder.”

Bekijk ook

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

De 27-jarige MMA-vechter is doof vanaf zijn geboorte

‘Zo wil je niet winnen!’ UFC-gevecht eindigt door heftige blessure (video)

Echter had de Pool de wedstrijd niet op deze manier willen winnen.

‘Einde verhaal!’ Bokser ‘KO’ ringtouwen in gemept (video)

Het gevecht welke werd gehouden in de Topsporthal Vlaanderen kende een bruut einde.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page