IMPACT Wrestling wel eens van gehoord? Nieuws
Nieuws

IMPACT Wrestling wel eens van gehoord?

IMPACT Wrestling wel eens van gehoord?

IMPACT Wrestling, de Mexicaanse vorm van worstelen

Impact is een dochteronderneming van Anthem Sports & Entertainment Corp. Deze verzorgt de fameuze worstel gevechten gebaseerd ooit op het WWF uit America. En voor veel vooral arme Mexicanen een ontsnapping aan de dagelijkse ellende in het land. De organisatie kondigde eerder deze maand aan dat het twee supersterren uit Mexico-gebaseerde Lucha Libre AAA (AAA in het kort) zal brengen om deel te nemen aan Slammiversary 15 op 2 juli, een live pay-per -view evenement gefilmd op de film sets op Universal Studios Florida.

Internationale faam

AAA-sterren El Hijo del Fantasma en Drago zullen bij Slammiversary in een 4-daagse wedstrijd bij het IMPACT Wrestling Tag-Team Championship samenwerken, en door de Latijns Amerikaanse Xchange (LAX) geïnitieerd. De wedstrijd zal ook talent uit twee andere internationale organisaties bevatten. Men wil via deze stap internationale faam voor de worstel sport in Mexico verwerven.

Overdag tandarts of timmerman

El Hijo del Fantasma (Spaans voor Zoon van de Spook) is een tweede generatie worstelaar die sinds 2000 het worstelen van zijn vader, El Fantasma leerde. Drago, die sinds 1998 professioneel worstelt, heeft meerdere tag-team kampioenschappen gewonnen en wordt ooit beschouwd als een van de meest kleurrijke, charismatische en creatieve worstelaars.

Wat veel mensen niet weten is dat achter de maskers vaak doodnormale mensen schuilen die over dag een gewone baan hebben zoals tandarts of timmerman. De reden dat zij gemaskerd vechten is dat zij niet herkend willen worden. Enerzijds om herkenning opstaat te voorkomen, anderzijds om de mystiek te bewaren.

IMPACT Wrestling alliantie met de AAA

In maart 2017 kondigde IMPACT Wrestling een alliantie aan met AAA, waaronder een talentuitwisseling tussen de organisaties en andere mogelijkheden om samen te werken op hun respectieve markten. De high-flying lucha libre-stijl die synoniem is met AAA-evenementen was een vroege beinvloeder van IMPACT Wrestling's X-Division, die enkele van de meest memorabele wedstrijden in de professionele wrestling geschiedenis heeft geproduceerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws