'Ik zie je buiten!' MMA-wedstrijd gaat op straat verder (video) Nieuws
Nieuws

'Ik zie je buiten!' MMA-wedstrijd gaat op straat verder (video)

'Ik zie je buiten!' MMA-wedstrijd gaat op straat verder (video)

Tijdens het MMA Series 53-evenement in Moskou gisteravond werd professionele vechter Sergei Bobrishev geconfronteerd met de populaire Russische blogger Sviatoslav Kovalenko. Het gevecht eindigde in een schandaal doordat Bobrishev zich onsportief gedroeg.

Prof-vechter Bobrishev, sloeg door op Kovalenko nadat het team van de blogger de handdoek in de MMA-kooi had gegooid en de scheidsrechter het gevecht stopte. Dit werd gevolgd door een reactie van het blogger-team en een onderlinge ruzie in de kooi.

Ik pak je buiten wel

Het kwam tot een stevig opstootje met een flinke klap vanuit het team van de bloggen. Dit pikte Bobrishev niet waarop deze zei; ,,Ik zie je zo wel buiten." Daar was geen woord aan gelogen want de boel escaleerde flink. ,,Ik zal wraak nemen alleen op straat. Ik heb een mobiel nummer, we zullen bellen, ontmoeten elkaar in het bos en brengen je hele bende die me hier sloeg", aldus Bobrishev niet.

Lang hoefde deze niet te wachten want het ging vrijwel direct los. De Politie moest er aan te pas komen om de vechtende menigte uit elkaar te halen. Een aantal dagen eerder gingen de rivalen ook al los op straat tegen elkaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws