'Ik word ziek van deze shit!' UFC'er uitgejouwd door fans Nieuws
Nieuws

'Ik word ziek van deze shit!' UFC'er uitgejouwd door fans

'Ik word ziek van deze shit!' UFC'er uitgejouwd door fans

Jon Jones, voormalig UFC-kampioen krijgt een lading kritiek over zich heen. De vechter stelt een nieuwe regel voor om uitgedaagd te worden voor een gevecht. De fans zien dit niet zitten en zeggen Jones zijn mond te houden.

Jones probeerde gisteren een "nieuwe regel" vast te stellen voor toekomstige UFC uitdagers, maar werd uiteindelijk meedogenloos afgestraft door vechtfans. Jones vindt dat een kampioen alleen mag worden uitgedaagd door een vechter als deze meerdere gevechten heeft gehad.

,,Nieuwe regel, daag me niet uit voordat je je titel minstens twee keer hebt verdedigd. Ik word ziek van deze shit", schreef Jones op Twitter. Die tweet van ‘Bones’ kreeg een lading reacties, waarvan velen negatief.

Alleen vrouwen

,,Nieuwe regel, vecht alleen tegen mensen die niet je vrouw of kinderen zijn", was een van de reacties, welke resulteerde in een blokkering door Jones. Ook zegt een fan; ,,Bro, je kunt niet eens een rechtszaak verslaan, zelfs daar heb je de verkeerde verdediging."

'Ik word ziek van deze shit!' UFC'er uitgejouwd door fans

Jones nam voor het laatst deel aan UFC 247 in februari 2020, waar hij Dominick Reyes versloeg via een unaniem besluit. De Amerikaan traint om in de zwaargewicht divisie deel te nemen maar heeft nog geen gevecht geboekt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws