'Ik word ziek van deze shit!' UFC'er uitgejouwd door fans
Home / Nieuws / ‘Ik word ziek van deze shit!’ UFC’er uitgejouwd door fans

‘Ik word ziek van deze shit!’ UFC’er uitgejouwd door fans

'Je slaat alleen vrouwen!' UFC'er uitgejouwd door fans

Jon Jones, voormalig UFC-kampioen krijgt een lading kritiek over zich heen. De vechter stelt een nieuwe regel voor om uitgedaagd te worden voor een gevecht. De fans zien dit niet zitten en zeggen Jones zijn mond te houden.

Jones probeerde gisteren een “nieuwe regel” vast te stellen voor toekomstige UFC uitdagers, maar werd uiteindelijk meedogenloos afgestraft door vechtfans. Jones vindt dat een kampioen alleen mag worden uitgedaagd door een vechter als deze meerdere gevechten heeft gehad.

,,Nieuwe regel, daag me niet uit voordat je je titel minstens twee keer hebt verdedigd. Ik word ziek van deze shit”, schreef Jones op Twitter. Die tweet van ‘Bones’ kreeg een lading reacties, waarvan velen negatief.

Alleen vrouwen

,,Nieuwe regel, vecht alleen tegen mensen die niet je vrouw of kinderen zijn”, was een van de reacties, welke resulteerde in een blokkering door Jones. Ook zegt een fan; ,,Bro, je kunt niet eens een rechtszaak verslaan, zelfs daar heb je de verkeerde verdediging.”

Jones nam voor het laatst deel aan UFC 247 in februari 2020, waar hij Dominick Reyes versloeg via een unaniem besluit. De Amerikaan traint om in de zwaargewicht divisie deel te nemen maar heeft nog geen gevecht geboekt.

Bekijk ook

Controversieel bokszwaargewicht Jarrell Miller maakt comeback

Jarrell Miller maakt zijn bokscomeback

MMA-vechter deelde tik uit aan overleden Jody Lukoki en familie

Jody Lukoki, de bekende voetballer blijkt het dodelijke slachtoffer te zijn van mishandeling in Club Blu, Rotterdam

Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Wat de verdenkingen precies inhouden geeft de politie niet vrij.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page